有無new age巴打入黎傾下計?

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
謙卑可以話係一條鎖匙

我左手有,右手冇

好嘢大家都有,我好難先遇到咁多神秘十字紋朋友㗎

真係咁難遇? 我見係到大家都有,以為好易就有

你到底知唔知因為呢個post聚埋一齊有機咁難得

我都發現左手勁多十字,右手就只有丄字

大佛旁個廟不要去

佢仲新起多左個 , 不過之前睇過新聞都知有人中飽私囊,能量應該都麻麻

回港大巴,Ta 絲都講過銅鑼灣,噢洩巴都講過果邊好多'野'

今日咁岩行開銅鑼灣,有兩個位心輪位置痛一痛,
其中一個位係希慎外,淨係痛一下,感覺始心口有粒核既刺痛,成世從未試過。(幾日前胸口太鬱,我有嘗試Ta 絲方式輕輕觀想清洗心輪, 十幾分鐘後明顯舒服好多,唔知關唔關事。btw有繼續睇中醫)

之後行去波斯富街果邊,咁岩見到樓上有間賣dream catcher 同之類既物品就走上去,上去果陣痛一下,離開building 前痛一下,但鋪頭入面就好舒服,完全無野。之後就完全無任何好舒服or 痛既感覺了。

純粹好奇你地會唔會解讀到點解

港島有一個地方話係負能量非常高,因為有(人)。

港巴講你啲感覺嚟聽下吖。
我如果見到前面有一"浸"嘢朦朦地就會避開先嘅。

我會感覺到唔舒服嘅感覺,梗係覺得戚住戚住咁。

真係咁難遇? 我見係到大家都有,以為好易就有

你到底知唔知因為呢個post聚埋一齊有機咁難得

我都發現左手勁多十字,右手就只有丄字

港大巴你望下幅圖嗰個位對應返自己隻掌嗰個位個十字就係㗎喇,其他十字係其他解法的,應該係

其實我覺得我指導靈一路guide 緊我
例如,其實我之前係cd room, 但又咁岩申請到連登ac,之後一嚟到就係入左外星人group 睇睇睇
同埋係我人生最低落個時又撞到咁多位巴絲
仲睇到好多岩我既書
十分感恩,真的

我其實都係排先上連登 以前未睇另一個登㗎

想問下其實要點做先可connect到指導靈

摸西你分享下,你記憶最fresh

我其實都係排先上連登 以前未睇另一個登㗎

我唔知個d 係咪
其實就係今日返學
正常我唔會係學校到搵身心靈書
因為我覺得一定冇
但係有把聲or 一個諗法,係好強裂
同我講: 去啦,你會搵到你想要既野
其實同平時內心有把聲差唔多
但依次個感覺係比較強裂
同埋明顯feel 到個人睇開左好多
係照會有唔開心,但唔會死執著住一d 觀點,例如:總之佢唔岩,總之佢唔係我諗咁樣佢就係衰!!

我唔知個d 係咪
其實就係今日返學
正常我唔會係學校到搵身心靈書
因為我覺得一定冇
但係有把聲or 一個諗法,係好強裂
同我講: 去啦,你會搵到你想要既野
其實同平時內心有把聲差唔多
但依次個感覺係比較強裂
同埋明顯feel 到個人睇開左好多
係照會有唔開心,但唔會死執著住一d 觀點,例如:總之佢唔岩,總之佢唔係我諗咁樣佢就係衰!!

又比如,我自己係一個好鐘意彈結他玩音樂既人
我係一日會彈十個鐘個d, 如果癲的話
我係係巴士成枝結他唔記得拎
咁岩個日我仲要睇concert
比著之前既我,係一定選擇唔睇
自己留係屋企坐住唔開心
但係唔見左個日,老實說,一定係唔開心架喇
但唔係騰晒雞個隻,係唔開心
但會有d 道理冇啦啦識左
例如: 我覺得自己擁有既,覺得唔係擁有,世事係好無常,係你既,會冇啦啦會冇左, 冇野需要膽心,只要活好自己就得,冇野係要驚,唔通我驚就冇事? 一切都係一d 課題同場景。我覺得係我set 左依個場景去比我得到一d 啟示。 我個心唔開心得嚟,其實都幾平靜
同埋心入面有條友係咁同我講,唔需要驚,枝結他會係返到。
我明白我依家既連結係好模糊
唔清晰,唔夠清楚咁知到係佢同我講緊野
但係有d 聲音or 內心念頭出現左
我跟住咁做左,又大步欖過
都會 , 心存感恩

最近既強裂念頭係: 我將會尋找同接觸到佢,我既指導靈。 依個信念唔係我老屈or 洗自己腦個d 信, 係發自內心,平安咁覺得, 我得既
但係我既邪念都係仲係到
例如: 有時有d 念法係質疑自己
覺得自己睇既野係亂吹,冇用。
但係最近努力多左睇書,依d 負面野,好快可以比我轉移左注意力,去返書本上既光同愛既訊息, 同埋留意返內心正面既話語上面
但係我既邪念都係仲係到
但係最近努力多左睇書,依d 負面野,好快可以比我轉移左注意力,去返書本上既光同愛既訊息, 同埋留意返內心正面既話語上面

E~~ 你一路打時(但未出post) 我feel 到有energy
帶一帶頭盔
冇攻擊既意思
我去緊日本既時候,想報一d 靈氣班
我本身好想報某個靈氣導師既班,準備比錢架喇
因為要提早交錢,就係deadline 個日
又有個內心諗法同我講
: 不如你試下上youtube 再搵下其他節目了解多d 丫
同埋有個insight 係,我隔空對住youtube 咁feel 到我想報個個老師比到一d 唔好既feel 我
跟住我就再簡另一個節目聽
發現原來本身想報個個老師既學說,我完全唔認同同反感。
之後我即刻取消返本身想報個個老師留既位
同埋報左另一個
另一個老師係我feel 到佢既祥和,同埋正氣
但係我既邪念都係仲係到

E~~ 你一路打時(但未出post) 我feel 到有energy

但係我既邪念都係仲係到

你估我專登嘅咩

你估我專登嘅咩

個d 是咩能量嚟

你估我專登嘅咩

個d 是咩能量嚟

D善良嘢

你估我專登嘅咩

個d 是咩能量嚟

D善良嘢

點解我話係你呢,因爲我㩒入回帶嗰版,唔一個post 有update但有energy 入緊嚟,我已經等咗陣都冇update. 就咁喺回帶版面有energy 我係未試過嘅。跟著唯一嘅update 就係你
講多句。
接觸既巴打,千奇唔好好似我之前咁
我之前係睇與神對話先
係4 年前。個時睇完,我係逼自己正能量同埋仁慈
後面當然反效果好大,直頭令我變成更負面更惡既人。
睇完,係比你有個覺悟其實人生係點點點
但你未ready 既,千奇唔好逼自己
反效果係真係好好好好好好大
睇完之前,keep 住學習,keep 住睇
打坐我就未有 ,唔敢打住,學左靈氣先打諗住

唔開心個時,唔好逼自己

我依家係唔開心,係知同比自己唔開心
到平靜返個時,就唔係逼出嚟
係了解得多而自發性地打從心底裡平靜返

要學習同了解多去令自己不斷提升
唔係唔得到逼自己扮得
同埋我睇完阿卡拉既說話
我有個feel 係佢有份同我講叫我努力d ,我係得既
寫得好好呀摸西
講多句。
我之前係睇與神對話先

唔開心個時,唔好逼自己

唔係唔得到逼自己扮得

巴打你係大學生?
講多句。
我之前係睇與神對話先

唔開心個時,唔好逼自己

唔係唔得到逼自己扮得

巴打你係大學生?

係阿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞