有無new age巴打入黎傾下計?

1001 回覆
19 Like 5 Dislike

有幾個poses 唔常見囉,其他都正常

呢度8成半係成日做
但純用yoga角度又唔會話有邪教分 因為而家yoga好多同宗教分開 純粹運動
除非佢心術不正

好睇佢一路做一路同你講咩

個時邪教係做完會講下d 咩上師阿,baba個d 野
好撚邪個feel
同埋發覺情緒真係好影響病
我有個friend 有濕疹好耐
我女友都有
我推完我女友去睇完個醫師,d 濕疹淡左好多
到依家仲依d 又硬又鞋既疤痕都冇埋
之後咪推埋我friend 去睇囉
但療效係我friend 慢好多
明明個醫師話我friend 同我女友個濕疹原因都係差唔多
最大分別係我女友佢係病咪病囉,冇乜所謂,教照訓 藥照食 是是但但冇咩所謂咁。反而斷埋尾
痴線

壓力大好難好

我friend 係個d 依依唉唉,成日都話自己冇得好個d 嚟

呢度8成半係成日做
但純用yoga角度又唔會話有邪教分 因為而家yoga好多同宗教分開 純粹運動
除非佢心術不正

好撚邪個feel

你其實可以開少少名等D人留意下唔好去
同埋發覺情緒真係好影響病
我有個friend 有濕疹好耐
我女友都有
我推完我女友去睇完個醫師,d 濕疹淡左好多
到依家仲依d 又硬又鞋既疤痕都冇埋
之後咪推埋我friend 去睇囉
但療效係我friend 慢好多
明明個醫師話我friend 同我女友個濕疹原因都係差唔多
最大分別係我女友佢係病咪病囉,冇乜所謂,教照訓 藥照食 是是但但冇咩所謂咁。反而斷埋尾
痴線

壓力大好難好

我friend 係個d 依依唉唉,成日都話自己冇得好個d 嚟

吸引力法則...呵呵呵

好撚邪個feel

阿南達瑪珈
依間野講到自己善堂咁
又話自己唔係宗教
之後逼人食素啦,唔食就係仆街囉
又係咁拜一個叫baba 既上師啦,又話個baba 層次第十四維度阿 ,勁過耶穌同佛個d
之後個到會有個出家人,叫達達
你去耐左會叫你幫佢搵人入嚟,又逼你幫佢做野
例如佢要處理某d 問題,但佢冇出過水豆,所以推你去阿,會屌人話追唔夠數阿,仲講埋粗口
又要d 弟子比生活費d 出家人,唔比就罵之類
之後會教你打坐,之後比句咒語你,話係baba 比你阿
叫你一路打坐一路念

好撚邪個feel

阿南達瑪珈
依間野講到自己善堂咁
又話自己唔係宗教
之後逼人食素啦,唔食就係仆街囉
又係咁拜一個叫baba 既上師啦,又話個baba 層次第十四維度阿 ,勁過耶穌同佛個d
之後個到會有個出家人,叫達達
你去耐左會叫你幫佢搵人入嚟,又逼你幫佢做野
例如佢要處理某d 問題,但佢冇出過水豆,所以推你去阿,會屌人話追唔夠數阿,仲講埋粗口
又要d 弟子比生活費d 出家人,唔比就罵之類
之後會教你打坐,之後比句咒語你,話係baba 比你阿
叫你一路打坐一路念

我無知一問,其實係唔係逢係"教會"(不論宗教)都係咁㗎?只係程度之別咁樣?
Testing
Testing

Testing
Testing

Testing

點解唔得㗎?

鼻敏感,不過有人話係洗第三隻眼定乜

你喺日本嗰陣係咪冇哂鼻敏感?

頂,係。
負四度都冇留鼻水,痴線
香港一早打黑痴打到仆街
不過我唔知係咪關睇左中醫事
日本返嚟之後都冇再流,唔會瘋狂打黑痴

我都嚴重
用鹽水 , 聞蒸汽最有用
中醫有幫助 但長遠靠自己
唔好用出面買既噴藥

鹽水我係去藥房買鹽丸,自己加水, 初初要盡量稀 唔係太辛苦keep 唔到

蒸汽就煲碗水去呼吸下 慢慢個鼻會習慣通返

另外我以前學過太極,後來自己簡返左一個小小既氣功,keep 住做下有幫助,可以試下

就係想像丹田位置,有兩粒溫暖既火球,慢慢對稱轉動。轉動平面係你身體橫切面。同時放注意力係個鼻痛既位置,嘗試搵到佢最敏感既點,集中佢。初時意念輕輕就可以,舒服左之後可以用較強意念。
Testing

Testing

點解唔得㗎?

唔好意思,無聊咗

畀人呃咗
唔好意思,無聊咗

你d icon 幾正
唔好意思,無聊咗

你d icon 幾正

都話畀人呃咗咯
唔好意思,無聊咗

你d icon 幾正

都話畀人呃咗咯

有人話打12 會出icon?

你d icon 幾正

都話畀人呃咗咯

有人話打12 會出icon?

係囉
呃人
講返,尋日一路出post 都一路有energy ,直至我出一大串emoji 先停
講返,尋日一路出post 都一路有energy ,直至我出一大串emoji 先停

咁我想話其實我係受到"鼓勵"去出post 嘅。
🙏🏻namaste
窮人係咪冇資格覺醒,催眠又話幾千蚊,上堂又要幾千蚊,買書買水晶又要$
靈力提升醒覺要用錢嚟換 其實係咪反智
雖然呢個係物質世界,但唔合理嘅價錢先係最大問題

同埋想講講外星人post,已經變曬質,本來諗住一班有興趣討論嘅人分享下交流下,但越睇越獨裁,其他人講嘅嘢等於廢話 又話人離題又話人冇證據 變咗得幾個巴打嘅主場 真係變到好似邪教咁

利申 自己係神秘學,陰謀論,外星人,ufo,new age愛好者
屋企人係new age人 (佢話可以同高我接觸傾計囉訊息,可以落地心同上太空)我見過佢有粒水晶骷顱頭 真係可以傾計
窮人係咪冇資格覺醒,催眠又話幾千蚊,上堂又要幾千蚊,買書買水晶又要$

同埋想講講外星人post,已經變曬質,本來諗住一班有興趣討論嘅人分享下交流下,但越睇越獨裁,其他人講嘅嘢等於廢話 又話人離題又話人冇證據 變咗得幾個巴打嘅主場 真係變到好似邪教咁

利申 自己係神秘學,陰謀論,外星人,ufo,new age愛好者
屋企人係new age人 (佢話可以同高我接觸傾計囉訊息,可以落地心同上太空)我見過佢有粒水晶骷顱頭 真係可以傾計

其實我都覺得幾灰。乜都係錢

仲有話人ai擾亂者

仲有話人ai擾亂者

窮有窮嘅學法,不要灰心。書可以去圖書館借,我成日都係睇完先買,依家土地問題唔買仲好,用電話影低重點。冥想唔洗$的。我朝早去公園跟人做下氣功又唔洗$。你open mind 去揾就會搵到。
聽講地震係因為真係地球要跳去第五維度,呢世死後一係就可以返返你自己真身享受新生活,一係下世就返去新地球繼續做任務
地震點解冇咁大影響 係因為有[人]控制住

有錯請更正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞