有無new age巴打入黎傾下計?

1001 回覆
19 Like 5 Dislike

咁樣呀 我睇靈氣書用對手去掃描七輪 我有樣學樣 咁我真係feel到脈輪震
但唔識解 有d跳得快但細力 有d慢 有d大力d

二月十一上靈氣,好期待

你報左邊個呀 我等噢巴個師傅再開班呀

咁你係咪有去體驗日?

我係下半part. 佢sd email話太多人 有成百個 分左兩批 第一批有廿幾個人現身 而家等過左年再book場通知第二批

你報左邊個呀 我等噢巴個師傅再開班呀

咁你係咪有去體驗日?

我冇去,個時係日本

道頓堀?

唔拮手就得㗎喇

拮手係咩事幹
而家咁講 我揸耐d條水晶鏈同埋帶藍芽耳筒都feel到跳跳下

你第二時就知㗎喇

岩岩把自己條虎眼石用雙隻手扣住十指咁夾住再試下
真係feel 到手掌心係咁跳
我一路都以為係條水晶un 住d 肉,所以d 血行得唔好,所以谷住谷住,變左跳下跳下

咁你係咪有去體驗日?

我冇去,個時係日本

道頓堀?

咩嚟
個時係東京,定長野,定係富士山,唔記得了

我冇去,個時係日本

道頓堀?

咩嚟
個時係東京,定長野,定係富士山,唔記得了

我遇到嗰個time traveller ~~

咁九一妙心下一樣係咩?

內容我唔記得啦 我08年果陣睇架

不過我當時係睇得明的,所以你講既話我應該理解到

其實係想提你你係點set 個"受影響圈子",即係乜嘢人係你care你介意佢對你嘅comment 呢個圈子係你自己揀嘅。
記唔記得有樣咁嘅嘢?

摩西你未睇過,麻煩你幾時睇完報告一下。

無印象,可能果陣睇自己既focus 係放左係辯論上面。有需要重睇了

但講起受影響圈子呢樣野,可能我太天真,我真係無特別set . 對住剛剛識既人,只要岩傾,我都會無咩戒心無咩保留,但同時會怕人地唔鐘意我。我係混血兒,細個比人bullying 到有陰影。但我一直真心對任何人,但到讀U 都仲係比我當係真心既朋友'出賣友情'. 另外我鐘意不斷比人批評而從中進步,我係百屌成材個type, 但而家開始會諗出賣自尊換取進步是否值得。而家睇左好多光同愛既訊息,開始feel 到自己會有機會搵到balance

我好珍惜同人既關係,不過有時有d 病態,我甚至會怕你地唔鐘意同我傾計

唔係呀 係手掌feel到好似動脈咁跳 再大力好多 係心輪
我下三輪應該塞塞地 因為感覺好微
眉心跳得快 但細力 頂輪就好似心跳咁 一下一下
到目前為止我都未試過話吉手的感覺 道行未夠

唔拮手就得㗎喇

拮手係咩事幹

你第二時就知㗎喇

賣瓜子
你咁講好吊癮呀

拮手係咩事幹

你第二時就知㗎喇

賣瓜子
你咁講好吊癮呀

咁你就快有老師教,唔好理住啦

其實係想提你你係點set 個"受影響圈子",即係乜嘢人係你care你介意佢對你嘅comment 呢個圈子係你自己揀嘅。
記唔記得有樣咁嘅嘢?

無印象,可能果陣睇自己既focus 係放左係辯論上面。有需要重睇了

但講起受影響圈子呢樣野,可能我太天真,我真係無特別set . 對住剛剛識既人,只要岩傾,我都會無咩戒心無咩保留,但同時會怕人地唔鐘意我。我係混血兒,細個比人bullying 到有陰影。但我一直真心對任何人,但到讀U 都仲係比我當係真心既朋友'出賣友情'. 另外我鐘意不斷比人批評而從中進步,我係百屌成材個type, 但而家開始會諗出賣自尊換取進步是否值得。而家睇左好多光同愛既訊息,開始feel 到自己會有機會搵到balance

我好珍惜同人既關係,不過有時有d 病態,我甚至會怕你地唔鐘意同我傾計

其實bullying, 都係你出生前定左要發生,比你去了解自己,or guide 你去覺醒既機會
喂,講真,我係李嘉誠個仔阿衣食無憂,日日食訓玩,hehehaha, 鬼會自我反醒咩
其實係好事嚟

唔拮手就得㗎喇

拮手係咩事幹

你第二時就知㗎喇

我一路都以為係條水晶un 住d 肉,所以d 血行得唔好,所以谷住谷住,變左跳下跳下

係呀 有好多時都要合理化自己d感覺
即係唔信自己囉 我都仲係咁

記唔記得有樣咁嘅嘢?

咁你快啲重睇,對你好重要

你第二時就知㗎喇

係呀 有好多時都要合理化自己d感覺
即係唔信自己囉 我都仲係咁

係,我就係咁
我成日有特別野都硬係理性咁解釋
唔相信自己有依d能力
手摸到水晶又跳又麻會話因為水晶un 住影響血流

拮手係咩事幹

你第二時就知㗎喇

賣瓜子
你咁講好吊癮呀

都唔知開唔開得成 噢巴話好多高登仔有目的咁去 唔係真心學
前幾日聽巴打講去左廟街天使占卜 測埋五輪

我原本去開一間廟街中式塔羅 個個朋友連我都覺凖
我去到排曬隊又諗起投巴廟街話有天使占卜okay凖
咪係試下 我測左事業同愛情
事業就話有人會打小報告 叫我用愛同歡容去對佢地
愛情就話我唔識同女人相處 佢話對媽咪嘅態度同我財運有直接影響 佢話媽咪係點 弟時個老婆都會係點
仲有以我依家個能量要四十歲先有好愛情 因為我不識聽女人嘅心
另外佢攞住個水晶靈攞幫我測五輪
話我心塞口塞 但對依方面有好奇
我心內好嬲自己 好多憤怒
最尾佢介紹左本書俾我

成件事會提醒我時刻寬容對仼何事
但占卜方面我就五十五十
Ps係戴眼鏡嘅哥哥黎

賣瓜子
你咁講好吊癮呀

唔好嘅目的?
前幾日聽巴打講去左廟街天使占卜 測埋五輪

愛情就話我唔識同女人相處 佢話對媽咪嘅態度同我財運有直接影響 佢話媽咪係點 弟時個老婆都會係點
最尾佢介紹左本書俾我

但占卜方面我就五十五十
Ps係戴眼鏡嘅哥哥黎

你要善用吸引力法則,快D有女朋友~~

賣瓜子
你咁講好吊癮呀

唔好嘅目的?

可能見噢巴咁勁 想學
所以噢巴係email度再澄清 佢d能力唔關靈氣事

其實bullying, 都係你出生前定左要發生,比你去了解自己,or guide 你去覺醒既機會
喂,講真,我係李嘉誠個仔阿衣食無憂,日日食訓玩,hehehaha, 鬼會自我反醒咩
其實係好事嚟

開始明呢個道理,而家先係真正學習既開始。 同埋我比較接受到係自己既存有安排比自己既課程,然後成件事積極左好多

日本買 ,80蚊, .
揸實時真係feel 到跳跳下同麻 個時見咁平,當佢首飾買嚟撚下

咁你快啲重睇,對你好重要

收到

唔好嘅目的?

可能見噢巴咁勁 想學

係呀,佢嘅能力唔係人人要得起㗎

日本買 ,80蚊, .
揸實時真係feel 到跳跳下同麻 個時見咁平,當佢首飾買嚟撚下

最尾佢介紹左本書俾我

但占卜方面我就五十五十
Ps係戴眼鏡嘅哥哥黎

我其實有問佢第三隻眼嘅事
佢話佢好細個就有 亦可以幫人開眼
有好有唔好 睇下跟咩師父
我都想我靈性有提升 不過自己太多雜念
話說我追外星人同二十歲陰陽眼就第一次俾鬼壓
唔知關唔關事

唔好嘅目的?

可能見噢巴咁勁 想學

係呀,佢嘅能力唔係人人要得起㗎

我反而唔想要,好驚 我想正正常常乜都睇唔到。學嚟比我知點打坐做防護同點醫下人only

最尾佢介紹左本書俾我

但占卜方面我就五十五十
Ps係戴眼鏡嘅哥哥黎

我其實有問佢第三隻眼嘅事
佢話佢好細個就有 亦可以幫人開眼
有好有唔好 睇下跟咩師父
我都想我靈性有提升 不過自己太多雜念
話說我追外星人同二十歲陰陽眼就第一次俾鬼壓
唔知關唔關事

呢個要專家答你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞