有無new age巴打入黎傾下計?

1001 回覆
19 Like 5 Dislike

我原本去開一間廟街中式塔羅 個個朋友連我都覺凖
我去到排曬隊又諗起投巴廟街話有天使占卜okay凖
咪係試下 我測左事業同愛情
事業就話有人會打小報告 叫我用愛同歡容去對佢地
愛情就話我唔識同女人相處 佢話對媽咪嘅態度同我財運有直接影響 佢話媽咪係點 弟時個老婆都會係點
仲有以我依家個能量要四十歲先有好愛情 因為我不識聽女人嘅心
另外佢攞住個水晶靈攞幫我測五輪
話我心塞口塞 但對依方面有好奇
我心內好嬲自己 好多憤怒
最尾佢介紹左本書俾我

成件事會提醒我時刻寬容對仼何事
但占卜方面我就五十五十
Ps係戴眼鏡嘅哥哥黎

你要善用吸引力法則,快D有女朋友~~

我其實有問佢第三隻眼嘅事
佢話佢好細個就有 亦可以幫人開眼
有好有唔好 睇下跟咩師父
我都想我靈性有提升 不過自己太多雜念
話說我追外星人同二十歲陰陽眼就第一次俾鬼壓
唔知關唔關事

我都想試下俾鬼責
認真,如果港大巴歡迎,咁呢度有興趣嘅朋友去join 你嗰度嗰十幾個人試下,ok唔ok呢?唔知你嗰邊係咪open to public ?

歡迎任何人呀,不過係個幾月一次,同埋佢地嘅身份都算少少特別。
如果想快啲試下嘅,可以呢度嘅人試下先。
有冇巴絲打試過瞓係度冥想?
其實冥想係咪一定要做指定既姿勢

我想知摩西會點答你...
唔知點解我會叫你睇咗近藤麻里惠先,佢唔係newage 㗎不過,但係你可以試下用佢套方法練下點樣接通自己個心❤️先

其實,真係唔可以急
因為我由接觸到依家,都已經四年
但我只係有小小感覺,冇各位巴絲既感覺咁大
我係由與神對話睇起
個時睇完就逼自己一定要positive 阿聖人mode
好啦,原來係唔work,你千奇唔好咁做,我真係人板,一反返轉頭,變左隻惡魔
有人係地鐵撞我,我想打鳩佢
到後尾直頭屌柒d newage 撚係on9 仔
中間隔多兩年時間都係好邪
再加埋d 病阿等等,有諗過自殺
但係唔知點解,一個一個路,引領返我去正路
例如咁岩整到連登ac, 識到各位巴絲,誠絲又私底下介紹左好多書我睇。好感恩
我睇左靈魂出生前計劃依本書
知道其實好多難關都係plan 定
係要你連結返自己內心
試諗諗,一路平路,冇困難,你會唔會有機會去了解自己多d? 會唔會接觸依類比人覺得神化既野?
再不過追post 同係咁睇書
我真係好有欲望想知,想向返內發展
你ready ,你就會愈嚟愈多既內心說話了
雖然咁講,但我都係學習中,唔算係ready
不過近排心入面平和既感覺
我好舒服 ......
巴打,加油

newage唔係一定岩架,你當三分假七分真
聖人mode果啲,同自我催眠冇分別
唔係叫你skip晒負能量扮睇唔到,而係要你認清楚負能量再轉化,一個唔了解黑暗既人就唔會了解光
當你發現負能量只係反影內心不足,你就知道點樣停止佢,慢慢你就會睇乜都好平和
有好多通靈資料夾雜左詭計係入面,因為你唔知道個靈係邊派咩立場,要好小心睇

所以信自己直覺
依家知道反映內心不足依樣野,真係平和好多
未試過有咁既feel

唔係叫你skip晒負能量扮睇唔到,而係要你認清楚負能量再轉化,一個唔了解黑暗既人就唔會了解光
當你發現負能量只係反影內心不足,你就知道點樣停止佢,慢慢你就會睇乜都好平和
有好多通靈資料夾雜左詭計係入面,因為你唔知道個靈係邊派咩立場,要好小心睇

所以信自己直覺
未試過有咁既feel

到你過左內在對話呢個關口
你就會開始停止內在對話

點解既

我試過 因為坐得耐背脊痛
其實都得嘅 睇反你有無跟邊派啫
不過精神放鬆左會好易訓著
真心問,請問做Pranayama(用手指蓋住鼻孔)有咩用?

呢個我係yoga堂上堂前會做呼吸練習
手指公禁住一邊 好大力吸 然後放 無名指按實 用力噴出黎 跟住反方向
呢個可以減輕鼻敏感同傷風徵狀
做20次

而且仲有其他功能...
我想知點解位絲打咁問

仲有咩其他功能? ?

所以信自己直覺
未試過有咁既feel

你就會開始停止內在對話

點解既

因為你會直接做嘢囉

你就會開始停止內在對話

點解既

因為你會直接做嘢囉

...........

呢個我係yoga堂上堂前會做呼吸練習
手指公禁住一邊 好大力吸 然後放 無名指按實 用力噴出黎 跟住反方向
呢個可以減輕鼻敏感同傷風徵狀
做20次

而且仲有其他功能...
我想知點解位絲打咁問

仲有咩其他功能? ?

你點解咁問?
你講多D你嘅問題先啦

大休息pose

我想知摩西會點答你...
唔知點解我會叫你睇咗近藤麻里惠先,佢唔係newage 㗎不過,但係你可以試下用佢套方法練下點樣接通自己個心❤️先

其實,真係唔可以急
因為我由接觸到依家,都已經四年
但我只係有小小感覺,冇各位巴絲既感覺咁大
我係由與神對話睇起
個時睇完就逼自己一定要positive 阿聖人mode
好啦,原來係唔work,你千奇唔好咁做,我真係人板,一反返轉頭,變左隻惡魔
有人係地鐵撞我,我想打鳩佢
到後尾直頭屌柒d newage 撚係on9 仔
中間隔多兩年時間都係好邪
再加埋d 病阿等等,有諗過自殺
但係唔知點解,一個一個路,引領返我去正路
例如咁岩整到連登ac, 識到各位巴絲,誠絲又私底下介紹左好多書我睇。好感恩
我睇左靈魂出生前計劃依本書
知道其實好多難關都係plan 定
係要你連結返自己內心
試諗諗,一路平路,冇困難,你會唔會有機會去了解自己多d? 會唔會接觸依類比人覺得神化既野?
再不過追post 同係咁睇書
我真係好有欲望想知,想向返內發展
你ready ,你就會愈嚟愈多既內心說話了
雖然咁講,但我都係學習中,唔算係ready
不過近排心入面平和既感覺
我好舒服 ......
巴打,加油

喵巴我真係好感激你喺度
記得淨係信自己!

你就會開始停止內在對話

點解既

要去到好似佛陀咁既境界,內在對話已顯得多餘
一個合一左既人唔會有high low self,因為佢就係兩者

點解既

要去到好似佛陀咁既境界,內在對話已顯得多餘
一個合一左既人唔會有high low self,因為佢就係兩者

btw,我個腦都成日好多奇怪影像
唔知到底係真 定係我睇得太耐卡通or 電影,整合左d 場景出嚟

喵巴我真係好感激你喺度
記得淨係信自己!

係,自由意志底下,就算天使叫你光及愛,你都可以唔跟

個決定權永遠在自己
認真,如果港大巴歡迎,咁呢度有興趣嘅朋友去join 你嗰度嗰十幾個人試下,ok唔ok呢?唔知你嗰邊係咪open to public ?

歡迎任何人呀,不過係個幾月一次,同埋佢地嘅身份都算少少特別。
如果想快啲試下嘅,可以呢度嘅人試下先。

大休息pose

我冇話跟邊派學啊,一開始係想清靜下,因為我係個好燥底既人,好易就會嬲同發脾氣
但一開始做冥想我老公就覺得我神神化化,咁咪試下瞓係度冥想等佢以為我係瞓教
不過冥想既時候腦海會自己浮現左啲解釋唔到既畫面出黎,其實大家會點樣去解讀呢啲畫面

大休息pose

我冇話跟邊派學啊,一開始係想清靜下,因為我係個好燥底既人,好易就會嬲同發脾氣
但一開始做冥想我老公就覺得我神神化化,咁咪試下瞓係度冥想等佢以為我係瞓教
不過冥想既時候腦海會自己浮現左啲解釋唔到既畫面出黎,其實大家會點樣去解讀呢啲畫面

btw冥想真係可以令人平靜啲,情緒冇咁易激動,而且突然會領悟多左,明明冇人教我,但都會諗得通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞