有無new age巴打入黎傾下計?

1001 回覆
19 Like 5 Dislike

我試過 因為坐得耐背脊痛
其實都得嘅 睇反你有無跟邊派啫
不過精神放鬆左會好易訓著

大休息pose

我冇話跟邊派學啊,一開始係想清靜下,因為我係個好燥底既人,好易就會嬲同發脾氣
但一開始做冥想我老公就覺得我神神化化,咁咪試下瞓係度冥想等佢以為我係瞓教
不過冥想既時候腦海會自己浮現左啲解釋唔到既畫面出黎,其實大家會點樣去解讀呢啲畫面

因為Dolly絲打有做開瑜珈所以我同佢講下笑啫。大休息pose 係每堂最後一個pose,D人好易瞓着的~~

我試過 因為坐得耐背脊痛
其實都得嘅 睇反你有無跟邊派啫
不過精神放鬆左會好易訓著

大休息pose

我冇話跟邊派學啊,一開始係想清靜下,因為我係個好燥底既人,好易就會嬲同發脾氣
但一開始做冥想我老公就覺得我神神化化,咁咪試下瞓係度冥想等佢以為我係瞓教
不過冥想既時候腦海會自己浮現左啲解釋唔到既畫面出黎,其實大家會點樣去解讀呢啲畫面

因為Dolly絲打有做開瑜珈所以我同佢講下笑啫。大休息pose 係每堂最後一個pose,D人好易瞓着的~~

上堂大休息 一陣就聽到鼻鼾 由其是d呀叔 秒訓

呢個pose太舒服

其實D master 話呢個pose 係所有瑜珈pose 入面最難的一個,要個腦入面空白,要唔瞓着,要唔郁,超難
但之前有巴打話訓係到冇咁大energy
就冇意欲訓係到冥想
就冇意欲訓係到冥想

你做完成個鐘瑜珈大把energy
就冇意欲訓係到冥想

之前去邪教學過,唔知個d岩唔岩
唔敢再做
就冇意欲訓係到冥想

之前去邪教學過,唔知個d岩唔岩
唔敢再做

去第二度再學啦

邪教瑜伽
鹽水洗鼻有用嗎??
鹽水洗鼻有用嗎??

你目的係乜先?

邪教瑜伽

嘩!你全部做到呀?
鹽水洗鼻有用嗎??

你目的係乜先?

鼻敏感,不過有人話係洗第三隻眼定乜

邪教瑜伽

嘩!你全部做到呀?

做過下,個d 樓頭樓頸個d 一定唔得

邪教瑜伽

嘩!你全部做到呀?

有幾個poses 唔常見囉,其他都正常
鹽水洗鼻有用嗎??

你目的係乜先?

你喺日本嗰陣係咪冇哂鼻敏感?

你目的係乜先?

頂,係。
負四度都冇留鼻水,痴線
香港一早打黑痴打到仆街
不過我唔知係咪關睇左中醫事
日本返嚟之後都冇再流,唔會瘋狂打黑痴

頂,係。
負四度都冇留鼻水,痴線
香港一早打黑痴打到仆街

咁你都係練好個身子仲實際

頂,係。
負四度都冇留鼻水,痴線
香港一早打黑痴打到仆街

咁你都係練好個身子仲實際

身子應該唔太開關事
因為不嬲運動開,體能都幾好
同埋個中醫都話我係天生體格強健個 d 嚟
個中醫解我既病咽喉炎係痰濕,血制
同埋長期情緒差,形成一d 血瘤定咩

邪教瑜伽

嘩!你全部做到呀?

呢度8成半係成日做
但純用yoga角度又唔會話有邪教分 因為而家yoga好多同宗教分開 純粹運動
除非佢心術不正
個中醫解我既病咽喉炎係痰濕,血制
同埋長期情緒差,形成一d 血瘤定咩

咁你勤力啲睇中醫啦

呢度8成半係成日做
但純用yoga角度又唔會話有邪教分 因為而家yoga好多同宗教分開 純粹運動
除非佢心術不正

好睇佢一路做一路同你講咩
同埋發覺情緒真係好影響病
我有個friend 有濕疹好耐
我女友都有
我推完我女友去睇完個醫師,d 濕疹淡左好多
到依家仲依d 又硬又鞋既疤痕都冇埋
之後咪推埋我friend 去睇囉
但療效係我friend 慢好多
明明個醫師話我friend 同我女友個濕疹原因都係差唔多
最大分別係我女友佢係病咪病囉,冇乜所謂,教照訓 藥照食 是是但但冇咩所謂咁。反而斷埋尾
痴線
同埋發覺情緒真係好影響病
我有個friend 有濕疹好耐
我女友都有
我推完我女友去睇完個醫師,d 濕疹淡左好多
到依家仲依d 又硬又鞋既疤痕都冇埋
之後咪推埋我friend 去睇囉
但療效係我friend 慢好多
明明個醫師話我friend 同我女友個濕疹原因都係差唔多
最大分別係我女友佢係病咪病囉,冇乜所謂,教照訓 藥照食 是是但但冇咩所謂咁。反而斷埋尾
痴線

壓力大好難好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞