有無new age巴打入黎傾下計?

1001 回覆
19 Like 5 Dislike

我post 錯隔離

我post 錯隔離

咁結果點啊 係咪開門無左人??

我post 錯隔離

等多D人入嚟先講埋佢

我post 錯隔離

等多D人入嚟先講埋佢

喺到等緊啦

我post 錯隔離

本來以為會開第二度lift 門,因為照計嗰部lift 應該已經上咗去,點知同一部lift 門開返,咁我同個朋友就一齊入lift ,後面仲有個女人跟著入埋嚟,而個lift 入面係

我個朋友即刻問:咦?頭先個人呢?
咁我地對望下,又望下個女人,佢又望下我地(其實唔知佢有冇目擊)。
我一發現部lift冇人,就以為係ghost 啦,所以即刻feel吓睇下有冇乜嘢特別感覺啦,又冇喎,咁就lift到出咗lift.
本來我一路都諗應該係ghost 啦,但睇完投巴個post 之後我相信佢係time traveller. 原因係(1)我一向都冇 yin yeung eyes ,(2)我feel 唔到有嘢,(3)我望到嘅影像同平時冇分別。
~完~

我post 錯隔離

本來以為會開第二度lift 門,因為照計嗰部lift 應該已經上咗去,點知同一部lift 門開返,咁我同個朋友就一齊入lift ,後面仲有個女人跟著入埋嚟,而個lift 入面係

咁我地對望下,又望下個女人,佢又望下我地(其實唔知佢有冇目擊)。
我一發現部lift冇人,就以為係ghost 啦,所以即刻feel吓睇下有冇乜嘢特別感覺啦,又冇喎,咁就lift到出咗lift.
本來我一路都諗應該係ghost 啦,但睇完投巴個post 之後我相信佢係time traveller. 原因係(1)我一向都冇 yin yeung eyes ,(2)我feel 唔到有嘢,(3)我望到嘅影像同平時冇分別。
~完~

之後:

之後有一日喺香港某個地方,係日頭嚟嘅,我係一個類似花園嘅地方同我某個朋友講起呢件事,冇事發生。但係...

之後有一晚,我同另一個朋友喺土瓜灣某條街度行緊嘅時候講起呢件事,講講下我朋友同我都feel 到有" "喺度聽緊,所以即刻轉話題。

咁大家覺得佢到底係唔係time traveller 呢?
留個名
留名

~完~

之後:

之後有一日喺香港某個地方,係日頭嚟嘅,我係一個類似花園嘅地方同我某個朋友講起呢件事,冇事發生。但係...

之後有一晚,我同另一個朋友喺土瓜灣某條街度行緊嘅時候講起呢件事,講講下我朋友同我都feel 到有" "喺度聽緊,所以即刻轉話題。

咁大家覺得佢到底係唔係time traveller 呢?

其實呢條片我真係覺得係真野,條友仲要又係揹住個袋

留名學野
誠實絲,多謝你嘅介紹,我睇緊 source field 英文版嘅 chapter two , 佢講到law of one ,咁我覺得熟口熟面所以search 下,發現D search result 會提 Edgar Cayce. 我曾經問過有冇人睇過關於 Edgar Cayce 嘅嘢,不過冇人回應。

是咁的,我搵搵下見到有人話source field 個作者 David Wilcock 係 Edgar Cayce 嘅轉世,而 Edgar Cayce 係 children of the law of one... 雖然唔太肯定咁係咩意思...

我之前有睇過關於 Edgar Cayce 嘅書(同埋同佢有一面之緣 )... 唔知你有冇留意佢呢?

我返去繼續睇書了
留明

名[red]
誠實絲,多謝你嘅介紹,我睇緊 source field 英文版嘅 chapter two , 佢講到law of one ,咁我覺得熟口熟面所以search 下,發現D search result 會提 Edgar Cayce. 我曾經問過有冇人睇過關於 Edgar Cayce 嘅嘢,不過冇人回應。

是咁的,我搵搵下見到有人話source field 個作者 David Wilcock 係 Edgar Cayce 嘅轉世,而 Edgar Cayce 係 children of the law of one... 雖然唔太肯定咁係咩意思...

我之前有睇過關於 Edgar Cayce 嘅書(同埋同佢有一面之緣 )... 唔知你有冇留意佢呢?

我返去繼續睇書了

我唔識Edgar cayce,等我留意下
留明
btw, 唔知係到問岩唔岩
有無巴絲試過發夢發發下突然有第把聲叫你做野/唔好做個D野。個下你知自己係頭腦係突然清醒同埋100%唔係你自己把聲/夢入面D人既聲,唔係訓到OU下OU下個D
愈睇得書同聽得多 .. 發覺有時有點論點同說法又唔一樣 .. 我信邊套好
愈睇得書同聽得多 .. 發覺有時有點論點同說法又唔一樣 .. 我信邊套好

信自己

你可以假設唔同人啱用唔同嘅方法

信自己

之前又比人話我信錯外道 ...
但我對newage 野同耶野又真係有feel 過佛好多
但驚自己信錯野

信自己

但驚自己信錯野

唔好信,係驗證

信自己

但驚自己信錯野

唔好信,係驗證

有時我好想連接到指導靈
我成日覺得自己ready
但係日常生活上反映,其實我真係未得
但係我真係好想佢比到signal 我去guide 住 我 ..

信自己

但驚自己信錯野

唔好信,係驗證

有時我好想連接到指導靈
但係我真係好想佢比到signal 我去guide 住 我 ..

我覺得呢D真係整定。
我有朋友連結左, 學左akashic records,佢都介紹埋佢助教比我。而我都有幾個朋友(加埋3個)都想學,但偏偏老師要5個人先教而佢就離開香港。
佢1月頭個時我知佢有CLASS但我有2日都唔得閒學唔到

唔好信,係驗證

有時我好想連接到指導靈

我覺得呢D真係整定。
我有朋友連結左, 學左akashic records,佢都介紹埋佢助教比我。而我都有幾個朋友(加埋3個)都想學,但偏偏老師要5個人先教而佢就離開香港。

成日都覺得,點解連靈性提升都係咁錢錢錢,好似自己冇條件就連覺醒既機會同資格都冇咁

唔好信,係驗證

有時我好想連接到指導靈

我覺得呢D真係整定。

成日都覺得,點解連靈性提升都係咁錢錢錢,好似自己冇條件就連覺醒既機會同資格都冇咁

我都有諗過自學。但有種無從入手既感覺 可能我覺得我自己要人教先識先做得好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞