有無巴絲打鐘意玩P社啲戰略game?

1001 回覆
96 Like 7 Dislike
係咪冇conclave dlc
好耐冇見過crown authority
查左係要升到limited 先轉得
不過最方便嘅方法就係殺哂其他仔 之後自殺
邊個revolt? 平民定vassal?
屌 ck2 867 Haesteinn of Nantes真係好癲
events spawn嘅兵多到夠打Byzantium
revolt多到根本數唔到
正常 所以要留錢請傭兵以便不時之需 盡量唔好做暴君
唔係呀 我係企隔離食花生 佢係咁輸然後 Crown authority 跌到最低
之後我一usurp 就中伏
應該有其他原因 crown authority低 啲人應該冇咁憎你
golden century玩開心版,唔買正版
down等得閒先玩,諗住玩西班牙
買左eu4 collection 8舊水 但買完發現連empire bundle都唔齊
我係咪中左伏買左啲垃圾
快啲退貨,買empire bundle先有用,個collection好多都係兵啲skin,多錢先買
我驚特價完左先退俾我
一般幾時會退 (我退落steam 錢包)
同埋個eu4特價到幾時,佢寫到12月15日 但我唔知跟咩國家時間
如無意外嘅話好似係香港早上十點,應該退得切嘅
steam 冬季都會有sale, paradox 成日都做特價

就黎1001,會唔會開part 2?
退左就兩日
開啦
CK2玩Armenia幾好玩
夾縫中生存嘅Christianity
垃圾steam退款幾日都未有回應
我都係玩番開心版算
lm
點解2.1又可以變咗新game 仲要連ui都改埋
今個星期五又開始winter sales,各位巴打準備好入貨未

budget 係100多少少

原本諗過入HOI4(已經有本體同TFV) dlc
但諗諗下又覺得定價太高加上隻game完整度太低
都係等多一年睇下點先

EU4 Cradle of Civilization之後嘅dlc都唔係咁重要
一定等佢66%off嘅時候先買

CKii(已經有本體但冇dlc),諗住玩東羅(會唔會起手好難 ),買邊隻dlc好
除左 Way of Life外,仲有咩係必買
新手有咩國家推介
Charlemagne: Viceroyalty
Legacy of Rome: 一堆東羅事件+變身做真羅馬
P社特色
每次改版之後都要重新學過所有野
依家stellaris 2.2複雜到仆街
都ok既玩左幾次,宜家都明左點平衡資源。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞