有無巴絲打鐘意玩P社啲戰略game?

1001 回覆
96 Like 7 Dislike
破產打仗會唔夠人打
僱傭兵人海堆死
比幾個大國一齊圍就死
咁你唔搵大佬carry好難唔死㗎喎唔係單挑對面同盟友咁勇吓嘛?
琴日用ottomans玩多次 真係幾勁
準備今晚就同Karaman打
Ottomans不嬲勁㗎啦不過聽講軍事科技去到咁上下會有唔夠其他兵種打
玩到17xx年好難再打入歐洲 個個都勁多盟友
歐洲咁多國, 大國互相係仇敵, 利用呢啲關係係歐洲搵同盟, 要後用ottomans經濟力輾過去就得!
依家玩緊golden horde玩到154x
勁多錢科技又高 但覺得好難達成great khan
錢多出多啲騎兵charge爆人
P社肯減價未啊
Steam paradox sale la
今日開始
Stellaris 而家完唔完善?
新手玩eu4, 係咪玩熟先開始買堆DLC 好d?
有冇dlc完全係唔同game,最好買住兩三個先會好啲,https://www.strategygamer.com/articles/europa-universalis-iv-dlc-buying-guide/依個網都講得幾詳細,可以睇下買邊個好啲
有幾個DLC 唔可以冇
試下唔畀你develop province 叫你玩亞洲國家
依家1.26 religious 好似變咗殘廢咁 我仲買唔買 Third Rome 玩俄羅斯好
Cradle of Civilization feature
- It is now possible to send missionaries to your Subjects' provinces, converting provinces to their religion.
dharma buff咗俄羅斯,不過東正教垃圾咗
有eu4 同 ck2 base game

steam 呢期邊個bundle 好

應該會買HOI同starellis

等imperium rome
有乜野唔同
唔係淨係搞印度咩
EU4 你地會唔會起army or navy building?
俄佬個頭幾個國家都有新misson tree,同埋俄羅斯依家好易變革命版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞