[轉+自譯]有冇人想了解多啲日本/各地懸案(3)

1001 回覆
565 Like 14 Dislike
但好似無乜證據顯示佢援交 佢平時放學都會同同學去餐廳(?) 之後先去學芭蕾舞 或者番屋企 如果做開援交應該有d日子放咗學都會早走 唔止係案發當日
(其實都係ff出嚟)
點會聯想到援交?
有錢佬點會去人地屋企

就算金錢問題都唔會去女家屋企傾啦

錢解決到嘅問題點會殺人咁大風險

我點想像都想像唔到同援交有乜關係
條on9覺得係女人都係雞黎
我覺得要判斷被害人同凶手本身識唔識
就要睇佢用咩方式入屋

如果佢爬入屋,咁佢地認識嘅機率就比較低

再黎就係自家用菜刀係咪凶器
黎判斷凶手係咪有預謀要殺人

假如凶手係爬入屋而菜刀又係凶器

我推測凶手類似某變態佬入屋強姦(有預謀)
條女就逃走爆玻璃求救
情急下殺左條女

而菜刀同煙

應該係凶手入屋,開窗食煙(窗口老母出門已鎖,案發後變無鎖)
被害人返黎放低書包後,發覺有煙味,就拎刀防身
點知比凶手制服左

至於被害人點解返屋企就係最大疑點

利申:純FF
如果係2哥就唔駛潛入去啦... 自己開門就好

其實我有諗過會唔會兇手係多過1人 (即2哥+1個中年男子)

因為10分鐘內KO 1個人+清理現場, 唔覺得1個人可以做哂咁多野
可能唔想比人見到佢(利申:9估) 不過根據受害者嘅講法,佢應該知道有人喺屋企等緊佢
我買咗件好性感嘅泳衣呀
我就估唔會係熟人,星期三阿媽正常6:30返到,得半個鐘時間咁緊湊,而其他日子阿媽7:30先返,我係熟人要落手都搵日阿媽遲啲返而阿女咁啱早返到嘅日子,多啲時間方便銷毀證據嘛
有冇可能係有男朋友約咗上去搞野,條仔想玩束縛play先用膠帶黏住對手,然後條女同意嘅,但係見到佢攞刀就淆咗底,就叫救命,條仔先封埋佢口。

條仔堅持用刀係條女度𠝹痕,有精神問題嘅做呢啲野唔其 條女反抗錯殺咗佢,然後就帶住類似手套嘅野食煙冷靜,再清潔把刀,點知老母返到,佢襯老母去求救就走佬

但係呢個要佢地唔知老母幾時返屋企先做到,如果係咁,佢條仔就係個中年男子都可以

申利:純ff
星期三阿媽6:30返帶佢上芭蕾舞,條女差唔多六點返到,得半個鐘時間你會唔會叫條仔上嚟玩sm扑嘢?
唔好av上腦啦好嗎
果個年代學生多數冇手機冇電腦 邊得黎咁多性資訊阿 最多咪買下寫真咸書睇
屌明明講緊懸崖一班淫蟲出黎話人又援交又sm
今朝比較忙,新章應該飯後先出到
不過見大家仲好熱烈討論緊呢篇 巧滾動

不過呢篇無樓主講咁恐怖

睇左咁多,發覺日本好多懸案係因為警察廢
而唔係凶手有幾高明
家人+犯人都有機會,可能甚至2哥帶個犯入屋,即使有人目擊到都只會覺得係朋友或長輩,暫時冇一個確實既說法講犯人係點樣入屋,從旁邊小巷爬入黎既應該係推測,因為之後都有分析到邊個有屋企鎖匙,姐係警方都保留犯人有機會係從正門入屋既可能性
係離奇囉 恐怖係聯想到個慘死既情況會好寒姐,15年後果篇個前警察都有講當時個場景刻左係個腦裡面抹唔去,好驚見到圖
被害人早啲返屋企,會唔會係純粹因為知道呀媽會早返車佢去上芭蕾舞堂?費事遲咗返去要呀媽等
每個星期三都要去上堂,唯獨今次早到連啲fd都問佢做乜早咁多,乜唔係6點半左右返到屋企就得咩,但被害人答得好模糊,淨係話要6:00-6:20前留係屋企

不過考慮到媒體講「當日係發表芭蕾舞大賽禮服既重要日子」亦唔排除被害人想早啲去準備,但咁就冇咩必要隱瞞啲朋友掛 利申9UP
睇完啲討論 我以為入左AV POST
覺得除褲同把刀都係犯人殺左女仔之後做出黎擾亂視線
想老強竟然連爭扎痕跡都無
老強正常係捉實左佢但又比佢走到去門口

9估
女仔番到屋企無為意直接番房放書包
犯人聽到佢番到 匿埋部佢
點知比女仔發現即刻衝出門口
我都睇過,八戶市好多案,唔知係咪真係同上面講
未有完善既檢驗技術之前可以瘋狂殺人
同公海一樣
屌, 即刻諗起陳金城
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞