【絕無轉機】我坐上咗一架盛載住絕望嘅航班。(2)

1002 回覆
326 Like 26 Dislike
冰瑤BB幾時出場
機上面班撚樣又想點
機上面班撚樣又想點

你個名
好有畫面

電影化就正
黑面罩 Lincoln真實身分呼之欲出

邊個?
冰瑤BB幾時出場

邊個?

呀命
線索一:
<絶命上映>既三號仔(命)係帶着黑色面罩
線索二:
三號仔係<上映>入面係未來人+篩選發起人。假設Lincoln就係命,佢今集係機場見到自己比忠告自己呢件事就解得通。
線索三:
Lincoln今集被自己告知要保護呀琪(再根據性格+冤家關係推量佢就係<上映>既Katie),咁就會同<上映>入面呀命想拼命拯救Katie既動機完全吻合。

頭盔: 歡迎討論+更正
Btw無論呀響有冇真係去偷食,佢多數都係個仆街
好正
好有畫面

電影化就正

係咁諗起哈利波特入面d食死人

邊個?

呀命
線索一:
線索二:
三號仔係<上映>入面係未來人+篩選發起人。假設Lincoln就係命,佢今集係機場見到自己比忠告自己呢件事就解得通。
線索三:
Lincoln今集被自己告知要保護呀琪(再根據性格+冤家關係推量佢就係<上映>既Katie),咁就會同<上映>入面呀命想拼命拯救Katie既動機完全吻合。

三號係阿賢黎,四號係阿賢個另一半
黑影人先係玩命

邊個?

呀命
線索一:
線索二:
線索三:

三號係阿賢黎,四號係阿賢個另一半
黑影人先係玩命

頂太耐記錯
機上面班撚樣又想點

你個名

真鍵盤戰士

邊個?

呀命
線索一:
線索二:
線索三:

三號係阿賢
阿命英文名要有7個字
Lincoln
阿命英文名要有7個字
Lincoln

睇落而家似
命=>lincoln
琪=>katie
賈彦=>Rex
阿命英文名要有7個字
Lincoln

睇落而家似
命=>lincoln
琪=>katie
賈彦=>Rex

點解咁多人都會話賈彥係rex既? 有咩資訊睇到?個西營盤故好似係我腦海消失左咁
阿命英文名要有7個字
Lincoln

睇落而家似
命=>lincoln
琪=>katie
賈彦=>Rex

點解咁多人都會話賈彥係rex既? 有咩資訊睇到?個西營盤故好似係我腦海消失左咁

西營盤有冰瑤bb個彩蛋暗示左
阿命英文名要有7個字
Lincoln

睇落而家似
命=>lincoln
琪=>katie
賈彦=>Rex

西營盤有冰瑤bb個彩蛋暗示左

好緊張
文呢? ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞