爐石戰記討論區 #2 1001唔開新既係雞係公廁

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
知唔知黑石山幾時用唔到?諗緊課唔課埋佢

4月
知唔知黑石山幾時用唔到?諗緊課唔課埋佢

最好淨係課第一關攞大帝
除非你有多余錢想攞多啲塵啦
有排唔使開新po

高登果個爐po 3日都過唔到1頁 由24號到呢一刻仲停係第26頁
有排唔使開新po

高登果個爐po 3日都過唔到1頁 由24號到呢一刻仲停係第26頁

放假都咁
死得
亞服
QMyLife#2163
交換80金 有嘅巴打請加我
有排唔使開新po

放假都咁
死得

冇乜新news
依家個patch相對上一個係平衡咗嘅
所以咪少咗人上嚟抱怨囉
隻game係未咁唔中意我
玩Reno mage本身出左麥迪文有武器,又整左張10費法術係召死左三隻怪同+6血
竟然偏偏拉左末日出黎

打面薩俾里諾術屌到一地都冇

好啦終於夠塵砌副里諾術出黎

翠玉德咆哮德海盜賊德薩

又輸,左一巴右一巴

ok玩返薩,又係里諾術

連輸到唔撚想玩

翠玉德咆哮德海盜賊德薩

又輸,左一巴右一巴

ok玩返薩,又係里諾術

連輸到唔撚想玩

join the dark side
海賊戰
輸唔緊要 勝率>50% 就得
最緊要係夠快

翠玉德咆哮德海盜賊德薩

又輸,左一巴右一巴

ok玩返薩,又係里諾術

連輸到唔撚想玩

咆哮德
Renolock打海盜deck其實勝率唔差wo 唔係點會top tier

翠玉德咆哮德海盜賊德薩

又輸,左一巴右一巴

ok玩返薩,又係里諾術

連輸到唔撚想玩

咆哮德
Renolock打海盜deck其實勝率唔差wo 唔係點會top tier

又輸俾海盜戰

rk9 輸到落11

屌你老母
又輸一場

屌你老母

翠玉德咆哮德海盜賊德薩

又輸,左一巴右一巴

ok玩返薩,又係里諾術

連輸到唔撚想玩

咆哮德

正常點會比人打成咁呀 renolock
前期唔係抽得太差既 後期炸雞combo好易收頭

跌到落11零星
我係玩得最廢既里諾術

又輸兩場

冇感覺了
我係玩得最廢既里諾術

又輸兩場

冇感覺了

post你副野睇下
我係玩得最廢既里諾術

又輸兩場

冇感覺了

Renolock上傳說

你問我答
咁多位巴打

求指教

琴晚合完諗住有一番作為

點知

唉,今朝到依家起碼打左十場

由9星跌到落依家12冇星

講都冇人信
求指教

琴晚合完諗住有一番作為

點知

講都冇人信

你可以睇下我條list 上一頁有

炎魔同jaraxus 簡一張落算 , felfire potion無必要落 而且係自殘卡

皆因打戰薩 hellfire demonwrath 766夠清佢地d生物

打賊就有用 因為佢d生物4血 但係你可以拎Kazakus 既aoe代替

講換牌 打戰薩起手拎aoe , heal ,doomsayer

打術法德 拎巨人飛龍 甚至大帝

打賊keep soulfire/shadowbolt /heal / aoe /doomsayer

打牧 一定keep飛龍
可以shadow bolt /soulfire 解3費落 brann

留意起手有Kazakus 必留

基本mindset 打快攻 盡保命先 清場大於補血
打控制/中速 /節奏牌 你有巨人飛龍係手贏一半

你想知點打邊個職業 再問

主流個d我應該答到你
thx

我再執一執

好頹
求指教

琴晚合完諗住有一番作為

點知

講都冇人信

炎魔同jaraxus 簡一張落算 , felfire potion無必要落 而且係自殘卡

皆因打戰薩 hellfire demonwrath 766夠清佢地d生物

打賊就有用 因為佢d生物4血 但係你可以拎Kazakus 既aoe代替

講換牌 打戰薩起手拎aoe , heal ,doomsayer

打賊keep soulfire/shadowbolt /heal / aoe /doomsayer

打牧 一定keep飛龍
可以shadow bolt /soulfire 解3費落 brann

主流個d我應該答到你

我留炎魔,咁用咩取代jaraxus 同felfire potion

我冇擺soulfire,驚棄左唔知邊張

同埋kazakus 唔係好識分幾時做5/10費
求指教

琴晚合完諗住有一番作為

點知

講都冇人信

打牧 一定keep飛龍

主流個d我應該答到你

我留炎魔,咁用咩取代jaraxus 同felfire potion

我冇擺soulfire,驚棄左唔知邊張

同埋kazakus 唔係好識分幾時做5/10費

可以落dirty rat / 4費硬解個張

Kazakus 都係睇情況 無一定

硬要講既話 打快攻中速 拎1 /5 可以靈活d用

打控制 龍牧 當然拎10 但有時可能比人壓到拎5就算

賊我就一定拎5
有無美服交換80G
MarioFart#11316
贏左場海盜翠玉薩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞