爐石戰記討論區 #2 1001唔開新既係雞係公廁

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

點拎到呢個英雄skin?

女王偷傳送門

永久?

bump
好耐之前課咗幾十蚊砌龍牧
但係放低咗一排而家玩返
想問而家Kolento仲跟唔跟得過
有無人覺得奇蹟賊好撚勁 打乜都唔會輸成點

以前未nerf 爆刀,炸雞同卡基森仲勁
但對住個慢慢shift返shamanstone嘅meta 奇蹟賊又可以瞓陣先

btw
爐石亞服80互換
add me
QMyLife#2163
但係放低咗一排而家玩返

梗係跟得過啦
因為佢都係用主流t1牌,最多有少少變化
但係放低咗一排而家玩返

梗係跟得過啦

實在太好啦
咁龍牧打standard定wild屈機啲???
同理龍牧預計仲可以屈幾耐
但係放低咗一排而家玩返

梗係跟得過啦

實在太好啦

1.龍牧勁但唔係屈
2.wild多control可能好打d
3.應該下個patch就玩完,無黑石山堆卡,436龍,銅鬚…應該點都補唔番
但係放低咗一排而家玩返

梗係跟得過啦

實在太好啦

1.龍牧勁但唔係屈
3.應該下個patch就玩完,無黑石山堆卡,436龍,銅鬚…應該點都補唔番

因為我感覺係佢只會輸畀當季meta
吓下個patch郁wild咩
但係放低咗一排而家玩返

梗係跟得過啦

實在太好啦

1.龍牧勁但唔係屈

咁仲唔夠?
sorry打wild唔駛理3
但係放低咗一排而家玩返

梗係跟得過啦

實在太好啦

1.龍牧勁但唔係屈

咁仲唔夠?
sorry打wild唔駛理3

唔屈係好事, 玩咗咁耐啲核心卡一張都無nerf過
牧冇斬殺真係死症
拖得越耐,控得幾好都冇用,俾人一turn 打十幾廿幾就收皮
我諗呢個meta用牧師嘅巴打對renolock嘅時候應該感受好深
牧冇斬殺真係死症
我諗呢個meta用牧師嘅巴打對renolock嘅時候應該感受好深

即投
好撚多快攻呀屌
好撚多快攻呀屌

快攻雖可恥但有用,我用reno術t1 coin,出末日預言者都比人打爆呀

岩岩撞到xixo, 唔知係咪真人,佢玩魚人聖
而家啲比賽係咪一般都會限standard
牧冇斬殺真係死症

所以我會用費倫combo
3張卡,14傷害,算係小爆發,對renolock好有用
最近試緊用心火牧形式做爆發,都唔錯

我都有帶心火 但冇位擺神聖精神 硬係差啲
賊用果張傳說322 同 另一張每出牌+1+1都好正

再出埋526法術鰻真係
賊用果張傳說322 同 另一張每出牌+1+1都好正

再出埋526法術鰻真係

vancleef玩賊差唔多副副都要放
Blizzard 話要nerf 或者 移走一啲basic/classic卡喎
咁大件事 依度冇人提
Blizzard 話要nerf 或者 移走一啲basic/classic卡喎
咁大件事 依度冇人提

蒼藍龍:o
經典卡都nerf
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞