爐石戰記討論區 #2 1001唔開新既係雞係公廁

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
無玩年幾(岩岩斬奴隸戰)
想玩返可以點跟
有以前好勁既傳說(風行爆爆弗丁個堆)
之前買左探險者同naxx全部加黑石山第一篇

你啲牌唔係退環境好耐,就係將會退環境
算數啦,唔好望返轉頭
想玩返可以點跟

算數啦,唔好望返轉頭

之前上過一個月傳說
仲有1500金4000塵
都係打競技場算天梯而家唔識打
想玩返可以點跟

算數啦,唔好望返轉頭

之前上過一個月傳說
仲有1500金4000塵
都係打競技場算天梯而家唔識打

年尾合咩都死
等rotate啦

競技場牧師第一張
係咪選炎魔?
我唔係好識

炎魔啦, 呢三隻根本唔洗諗

太撚坦派咗

how

太撚坦派咗

how

之前個新年活動

想要 但係遲左日先見到個活動
亞服80金互換
Tg; @ben523
即係我而家有普通炎魔同女王
咁我而家解左佢
再合金炎魔同金女王
將來佢比番3200+3200塵我
假如我2張普通既以前都係抽番黎既
咁我姐係免費upgrade2張傳+800塵?
用金幣開卡拉贊 低唔抵

副本課金其實唔貴

係唔貴,但唔想課比班呃飯食嘅人...

之前出新嘢我都課金支持,但有退環境之後就冇再課過
不如下次開post打埋唔好課金比垃圾暴雪係topic度 警剔下世人
不如下次開post打埋唔好課金比垃圾暴雪係topic度 警剔下世人

冇用 人類總係犯上同樣既錯誤 話唔聽
課完過左幾個月自然嗌後悔叫救命

阿寶又要出動

阿寶又要出動

淨係課過38蚊果個

競技場牧師第一張
係咪選炎魔?
我唔係好識

一定炎魔

競技場有傳說揀 一定要買六合彩

有時3張都好廢

有陣時有傳說你揀已經證明你果日好彩 好過我每次競技場都係藍天白雲

試過3傳
不過好似得4-5勝

有時藍天白雲唔洗發動條件 加好戰吼仲好過傳說

尤其是術士隻7費66 aoe

如果每次出新野都剩係課幾百蚊
當買game都唔係好痛既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞