爐石戰記討論區 #2 1001唔開新既係雞係公廁

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
黑街就出個時棄左game
而家仲係咪狗薩當道
而家仲係咪狗薩當道

Shamanstone

幾時收皮
而家玩落好鳩悶

無reno 成個mean street 廢曬d only one 卡

已經可以正式宣布,黑街傳說係全驚最廢

Aya係最合得過 其他兩隻真係等封麈

本身汙手黨入面聖 獵都成個隱職咁

++聖係競技場勁到黐肺,都唔算隱啦

牧師仲有隻免費補血 術士仲有隻LJ 無左RENO對佢地黎講都仲玩到
但係RENO法師就
而家仲係咪狗薩當道

Shamanstone

狗薩 其次扑頭戰

咁睇黎唔洗玩翻
而家仲係咪狗薩當道

Shamanstone

狗薩 其次扑頭戰

咁睇黎唔洗玩翻

Bb話今個月平衡,應該開薩滿刀可以期待下
而家仲係咪狗薩當道

Shamanstone

狗薩 其次扑頭戰

咁睇黎唔洗玩翻

暴雪巴撚屎
ThLcY #4442 有80金任 ++
而家仲係咪狗薩當道

Shamanstone

狗薩 其次扑頭戰

咁睇黎唔洗玩翻

淨係黎緊無左隻穴居人 再NERF下隻4COST 7 7 就搞掂啦
鬥手順我覺得真係唔關爐石事
基本上隻隻tcg都係咁
而家仲係咪狗薩當道

Shamanstone

狗薩 其次扑頭戰

咁睇黎唔洗玩翻

淨係黎緊無左隻穴居人 再NERF下隻4COST 7 7 就搞掂啦

黎緊無穴居怪 又無2/3/4唔好再nerf 477啦
而家仲係咪狗薩當道

Shamanstone

狗薩 其次扑頭戰

咁睇黎唔洗玩翻

477太慢唔會nerf,我覺得係支牙籤同業餘海盜走唔甩,另外戰士招英勇打擊我覺得都要
原來頭先未更新,美歐服都有同窗會可以分身解任
而家仲係咪狗薩當道

Shamanstone

狗薩 其次扑頭戰

咁睇黎唔洗玩翻

4費77其實都算係可以接受既範圍
不過個超載最好可以加多1
就保證到佢下turn唔會再出到隻圖騰魔像
btw圖騰魔像都退啦,薩應該就收得皮
而家仲係咪狗薩當道

Shamanstone

狗薩 其次扑頭戰

咁睇黎唔洗玩翻

477太慢唔會nerf,我覺得係支牙籤同業餘海盜走唔甩,另外戰士招英勇打擊我覺得都要

英勇打擊
冇左呢招連控制戰都唔掂喎
https://www.twitch.tv/j22548220

咁既垃圾都上傳說
聽講話bz有諗過要弱化女王同炎魔呢d傳說
不過其實與其弱化d勁傳說
不如強化返d用唔著既傳說好過啦
屌你老母抽中左d垃圾傳說
唔通將佢解撚左佢換做塵咩
Reno都變毒瘤
睇黎真係好多人鍾意沖鋒打面再沖沖沖
控場解怪對佢地黎講係太悶太煩定太難
抑或T1 2 3 4 順手每turn沖鋒打面比較有挑戰性
Reno都變毒瘤

我諗起官方討論區留言話里諾太勁要求弱化個post
結果比人圍住黎笑

其實要用一副雜得黎又冇乜解牌既deck黎玩都要有返咁上下實力(砌deck同出牌)
仲要有返咁上下運氣(需要時要抽到里諾)
Reno都變毒瘤

咪係reno明明先清泉
https://www.twitch.tv/j22548220

咁既垃圾都上傳說

mute 左先好睇
hunter 先係清泉
hunter 先係清泉

今日renolock 輸左俾獵
hunter 先係清泉

控制戰先係清泉囉
屌你老母垃鳩圾game 打arena 11/3 有兩場係無端端彈鳩我game 入唔返game 5/0一場 11/2 一次 仲要係最後一場 第3round 都仲係順哂curve 先黎彈又唔撚會補償返比我 b社我屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞