爐石戰記討論區 #2 1001唔開新既係雞係公廁

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

手快禁走左個鎖鑰果頁 今個月第2次12勝達成 獎勵冇上次咁伏

手快禁走左個鎖鑰果頁 今個月第2次12勝達成 獎勵冇上次咁伏

屌佢有時出銀白包比我

又話冇玩垃圾驚
12勝都拎埋
淨係識玩renolock 玩到悶
交換友誼賽 ID: MHAHA#3612
美服,交換友賽 ID: MHAHA#3612

又話冇玩垃圾驚
12勝都拎埋

呢套琴晚打左2個幾鐘打到兩點幾輸左1場直上12勝 琴日唔係睇post見人問亂鬥真係game都唔記得開

added

added

我係3781
里諾術點打

係rk9每兩場有一場中,唉 連輸左五六場了

玩競技成日三勝都冇,我唔貪心三勝就算

咩職勝算大
里諾術點打

咩職勝算大

競技場聖騎op 用聖騎拎過3次12勝 賊都勁 拎過一次
法師都公認no.1 不過我未試過用法上12勝
里諾術點打

咩職勝算大

利申唔算勁,今季用Reno 術俳徊r3-4
主要拍極快速打臉卡組同OTK deck
對打臉卡組輸嘅原因只因為牌唔順
前期冇末日,中間冇嘲諷回血AOE , 第6回合冇里諾
如果乜都有就屌打佢地,但好多時都抽唔中

對OTK真係好難打,對奇蹟賊好多四血怪,自己得暗影箭同兩張AOE 解,解唔清下回合隨時俾人打十幾至廿幾
冰法仲煩,因為對方有寒冰屏障,冇辦法出炸雞無臉力量代,唯有同佢慢慢磨,但佢儲夠卡就會一回合打廿幾三十
要贏唔係冇得贏,可以靠卡札克斯銅鬚出兩張加10甲,但又要運氣
打面薩上到10 rank
里諾術點打

咩職勝算大

競技場聖騎op 用聖騎拎過3次12勝 賊都勁 拎過一次
法師都公認no.1 不過我未試過用法上12勝

屌我兩次法都零勝
想問大家競技場

會唔會揀龍,野獸,機械呢d牌?

即係戰吼要有特定種族既牌

我唔係好識揀咁
想問大家競技場

我唔係好識揀咁

heartharena
想問大家競技場

我唔係好識揀咁

睇身材啦,牧師張556龍就算無龍都會秒揀
想問大家競技場

我唔係好識揀咁

heartharena

pk

玩左幾十場先知有呢樣野

大家都係用電腦玩爐石
想問大家競技場

我唔係好識揀咁

譬如213果隻發現一條龍呢?
想問大家競技場

我唔係好識揀咁

譬如213果隻發現一條龍呢?

睇另外兩張係咩
如果係頭10張牌大多數會揀佢博之後有龍
如果最尾10張牌但頭20張無龍大多數唔揀
想問大家競技場

我唔係好識揀咁

用一頭半個月上twitch睇kripp 玩可以快速學成 競技場一定係單卡value最優先
想問大家競技場

我唔係好識揀咁

用一頭半個月上twitch睇kripp 玩可以快速學成 競技場一定係單卡value最優先

added

我係3781

爸打
我回來了
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞