爐石戰記討論區 #2 1001唔開新既係雞係公廁

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
有個白痴問題想問大家,我個ac有已經ban左個d傳說,好似炸彈博士個d,之後里諾都會ban,大家會唔會拆左佢地? 定留係度由佢?

放係度做咩 又唔係會玩開放模式

bz 回收塵
岩岩用電話down左 電話是否一樣?
我過完果幾口新手關 搞account唔識搞
有個白痴問題想問大家,我個ac有已經ban左個d傳說,好似炸彈博士個d,之後里諾都會ban,大家會唔會拆左佢地? 定留係度由佢?

會留番啲op傳解大亂鬥同副本
雖然都唔太需要用到
想知點解kolento唔打
連trinity 都唔見影

k神中國比賽有時見到佢,但自從有女之後都係輸多過贏

渣架
亞服80金交換
黎明#4307

呢副野可以打到幾勝

呢副野可以打到幾勝

根據經驗你起手會成堆高費卡卡到完場

放係度做咩 又唔係會玩開放模式

我留呀, 會玩開放同亂鬥, 又冇乜卡特別想合

呢副野可以打到幾勝

估3~5勝
果啲最尾明明知自己贏到但扮曬野拖時間拖張牌出黎又縮番入去箭嘴指黎指去等燒線到最尾一刻再瘋狂Ooooooopsss之後先至隊死你果啲係雞係公廁
果啲最尾明明知自己贏到但扮曬野拖時間拖張牌出黎又縮番入去箭嘴指黎指去等燒線到最尾一刻再瘋狂Ooooooopsss之後先至隊死你果啲係雞係公廁

係咪玩打面戰?
薩滿點打龍牧
薩滿點打龍牧

快攻就唔好同佢trade怪,留法術解2/4 taunt 3/6 taunt

中速就應該訓係到都贏,痛同死先4張,你啲jade 最盡去到11/11 ,點解得晒
亞服80金交換
QMyLife#2163

新版牧師真係好爽,呢場total 7隻buff血怪,12勝無難度
薩滿點打龍牧

快攻就唔好同佢trade怪,留法術解2/4 taunt 3/6 taunt

中速就應該訓係到都贏,痛同死先4張,你啲jade 最盡去到11/11 ,點解得晒

嗰時又話牧師掘起
上個月Reno deck 已經唔多夠打
今個月盛行jade德jade薩
更加係完全冇得打
EllisL#3237
搵人互解80金任務
https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/5u1ues/upcoming_balance_and_ranked_play_changes/
暴雪終於nerf卡同改rank個機制了

Small-Time Buccaneer改一血應該用唔到了
https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/5u1ues/upcoming_balance_and_ranked_play_changes/
暴雪終於nerf卡同改rank個機制了

都估到nerf呢兩張啦,但中速薩好似冇影響?但少左快攻種菜德可能又勁左
正 可以玩R5守門員

呢副野可以打到幾勝

4張1費已經輸左
2c黎講幽魂爪同其他武器比會唔會太廢
新版牧師真係好爽,呢場total 7隻buff血怪,12勝無難度

咩係buff 血怪

竟然揀雇傭兵
實際上唔覺得有咩改過打咁大篇野
係暴雪冇用過腦設計再改弱廢左張牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞