爐石戰記討論區 #2 1001唔開新既係雞係公廁

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
新人新手玩爐石

係咪好難上手

諗住買40$個個包先

唔好打rank只會係咁輸🙊🙊40蚊任記得轉做5.6十先好做
學打arena

5 60姐係點

同埋玩咩角色好 玩緊法師

新手法師ok
其實玩咩係睇餸食飯 你咩卡齊d就玩咩

得啲朋友都係咁講 但都係個句

課金啦新手

依家爐石叫好咗
起碼新手打返新手先 以前我turn7出戰爭魔像 人地出dr boom
你主要抽經典 果40蚊新手包你必買 包一傳說
打下電腦 攞哂全角色基本牌先 再打ng

拎哂 煩腦緊幾時先抽卡好
建議新手遠離亞服
https://www.twitch.tv/videos/120252721

呢套心火牧會唔會仲用腦過以前套PATRON,見K神一TURN打6X血OTK隻戰士好爽
不過我應該玩唔黎
唔該哂巴打們

排ng排5分鐘起碼

排rk先玩到

美ser 轉左啲卡仲係到? 已經咩卡都無
唔該哂巴打們

排ng排5分鐘起碼

排rk先玩到

係咪可以轉黎轉去玩 因為啲朋友係台ser
唔該哂巴打們

排ng排5分鐘起碼

排rk先玩到

唔得 一個ser還一個ser 入咗台服就台服啦 無所謂嘅 一入場mute9對面就得

係呀 對面成日講sorry 笑鳩我
唔該哂巴打們

排ng排5分鐘起碼

排rk先玩到

唔得 一個ser還一個ser 入咗台服就台服啦 無所謂嘅 一入場mute9對面就得

係呀 對面成日講sorry 笑鳩我

如果自知輸硬我實投 廢撚事俾韓狗台狗BM
其餘一入場即mute 無眼屎乾淨

對面勁多卡 新手要贏真係廢鬥廢
新人新手玩爐石

係咪好難上手

諗住買40$個個包先

學打arena

5 60姐係點

玩zoo啦
新手抽多d經典卡包,唔好抽銀白聯賽,夠千六塵就合炎魔
一開始法師deck記得合左兩張龍鰻同巫師學徒,有呢兩張會增加勝率
建議新手遠離亞服

新人新手玩爐石

係咪好難上手

諗住買40$個個包先

學打arena

5 60姐係點

玩zoo啦

新手邊識玩zoo
我覺得新起碼課多次msg同黎緊新既expansiom先追得切個meta
睇定BB想搞咩先好過啦,咁快講課金
一蚊不投玻璃渣
睇定BB想搞咩先好過啦,咁快講課金
一蚊不投玻璃渣

然後課完後悔
新手留名

課左新手包中左Jaraxxus 但係唔識點用。

求各位指教Warlock deck
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞