爐石戰記討論區 #2 1001唔開新既係雞係公廁

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
副本都唔出咁撚仆街?
副本都唔出咁撚仆街?

冇副本真係on9
三個expansions 既 傳說卡 epic 卡 都要抽返黎 或者 合出黎
但抽到依啲卡既機率唔高 黎緊新手/缺麈既冇咩可能磋到meta deck
佛心公司表示:反正整一堆資料片垃圾卡賺更多,我仲唔出多D.咩話?新卡太垃圾?我將勁既經典卡整走自然就有人會用啦.
今次如果反應唔太惡劣,炸雞、弗丁、領主、紅藍龍分分鐘遲早死埋
整死哂最熱門傳說,迫你用新card
副本都唔出咁撚仆街?

冇副本真係on9
三個expansions 既 傳說卡 epic 卡 都要抽返黎 或者 合出黎
但抽到依啲卡既機率唔高 黎緊新手/缺麈既冇咩可能磋到meta deck

都未必嘅,可能又有啲on9 快攻deck,一張傳說其餘藍白就搞掂
咁大家就可以用送嘅塵黎買嗰張新傳
On9快攻deck代代有人出,從來未斷過,海盜薩應該玩完架喇,睇下邊副接力

push

攞自己大ac個邀請碼 用邀請碼開個細ac 再攞細ac打 英雄總等級到20就ok

依個好快拎到
反而聖騎耐d

聖騎屌出聲

金色烏瑟型D

呢個拎咩角色?
亞服80金仼務交換
強力貓頭鷹#3883

push

攞自己大ac個邀請碼 用邀請碼開個細ac 再攞細ac打 英雄總等級到20就ok

依個好快拎到
反而聖騎耐d

聖騎屌出聲

金色烏瑟型D

呢個拎咩角色?

魚人
今次如果反應唔太惡劣,炸雞、弗丁、領主、紅藍龍分分鐘遲早死埋

新卡全部要抽
副本故事都廢撚事諗
直接畫d 卡出黎賣
副本都唔出咁撚仆街?

冇副本真係on9

都未必嘅,可能又有啲on9 快攻deck,一張傳說其餘藍白就搞掂
On9快攻deck代代有人出,從來未斷過,海盜薩應該玩完架喇,睇下邊副接力

新卡真心唔知合唔合好
Kazakus --> 無reno 之後跟住無用
Aye --> 我就唔信新卡繼續support 種菜
海盜, Murloc --> 比較有機會可以長玩
聽講黎緊新資料卡係關於野獸果類

新卡全部要抽
副本故事都廢撚事諗
直接畫d 卡出黎賣

再搞唔掂再塞埋其他落開放

新卡全部要抽
副本故事都廢撚事諗
直接畫d 卡出黎賣

轉玩開放棄standard有冇得諗
無視暴雪d狗招
用金幣開卡拉贊 低唔抵

副本課金其實唔貴
副本都唔出咁撚仆街?

冇副本真係on9

新卡真心唔知合唔合好
Kazakus --> 無reno 之後跟住無用
Aye --> 我就唔信新卡繼續support 種菜
海盜, Murloc --> 比較有機會可以長玩

幫我女朋友合咗aye 佢話種菜好好玩 我話唔勁架以後 佢同我講WFC

新卡全部要抽
副本故事都廢撚事諗
直接畫d 卡出黎賣

轉玩開放棄standard有冇得諗
無視暴雪d狗招

結果都係要塵合返d勁卡,其實差別唔大
屌你老母

求其魔獸搵個地圖副本就出到啦

bz
用金幣開卡拉贊 低唔抵

副本課金其實唔貴

唔好課

隻game 愈改愈鳩
唔好課
無玩年幾(岩岩斬奴隸戰)
想玩返可以點跟
有以前好勁既傳說(風行爆爆弗丁個堆)
無玩年幾(岩岩斬奴隸戰)
想玩返可以點跟
有以前好勁既傳說(風行爆爆弗丁個堆)
之前買左探險者同naxx全部加黑石山第一篇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞