爐石戰記討論區 #2 1001唔開新既係雞係公廁

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

同幾日前副12勝好次,d刀都勁,怪仲勁,好彩4-2贏得返上去
之後呢個draft勁高分

果然不出我所料,十二咗

最後果場打hunter,屌那星t1 coin加兩隻貓,t2 222死野獸+2/+1,變咗64,嚇撚死我,好彩起手全1/2cost打傷嘢,頂到場面,再順勢贏埋後期

332 抽卡變雞

其他牌仲廢,我都唔想。好彩多數唔會變d勁牌做雞
好耐無打arena, 想問依家咩職係top tier?

法 術 之後先到聖
個人意見

咪玩啦,一定係,術聖法

法今meta得張3cost aoe嘢入手,術多咗兩張勁aoe,中立補血牌補咗佢血量不足,聖多咗三張buff手牌,重點係766俾盾。所以計穩定嚟講點都係術聖法

Bottom tier我投獵一票

法 術 之後先到聖
個人意見

咪玩啦,一定係,術聖法

法今meta得張3cost aoe嘢入手,術多咗兩張勁aoe,中立補血牌補咗佢血量不足,聖多咗三張buff手牌,重點係766俾盾。所以計穩定嚟講點都係術聖法

其實德都好撚廢

獵至少多隻111貓,有刀德真係冇撚用

法 術 之後先到聖
個人意見

咪玩啦,一定係,術聖法

其實德都好撚廢

德buff到beast尚有一戰之力
場面落後就好難追 board clear太弱

法 術 之後先到聖
個人意見

咪玩啦,一定係,術聖法

其實德都好撚廢

同埋張moonglade potral好撚癲 超高value trade
我有兩張非金炎魔淨係會退1600粉
我有兩張非金炎魔淨係會退1600粉

又問

法 術 之後先到聖
個人意見

咪玩啦,一定係,術聖法

其實德都好撚廢

同埋張moonglade potral好撚癲 超高value trade

要buff唔夠騎嚟,要aoe又唔夠術嚟,計board咪笑大人個口啦唔計呢d打下面啦,又唔夠獵嚟。仲有咩可取,鬥大怪?又頂唔到前期
各位巴打改版收幾多塵

暴雪我屌你老母
Arena抽中deathwing真係好撚屈機
好耐無入嚟,入嚟屌下仆街bz

咁仆街嘅嘢都做得出,但pph都可以照盲撐
#31175 幫解$80任

已add

搵唔到friend requests

Send咗
一係你add我#4634

咩料。。名都冇。。有機會同tag唔同名架

已add

Send咗

想add人好似要名加tag都要

已add

Send咗

Sorry囉 好少add人

#4634 MarkXLVI

解任都要被人笑無fd
新手想問 依家玩緊海盜戰 得芬利但冇派奇
解左啲卡得800塵 傳說手上有里諾 同艾德溫 見就改版 又冇玩呢兩隻傳說 建唔建議解左佢合派奇?
新手想問 依家玩緊海盜戰 得芬利但冇派奇
解左啲卡得800塵 傳說手上有里諾 同艾德溫 見就改版 又冇玩呢兩隻傳說 建唔建議解左佢合派奇?

唔建議拆,改版nert業餘海盜派奇應該同時廢左~
雖然里諾退標準但副本卡拆左好似合唔返,拎黎打丁玩開放好過
除非以後唔玩賊.艾德溫冇可能拆啦咁勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞