爐石戰記討論區 #2 1001唔開新既係雞係公廁

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

每年2個新章節新theme
暗地裏不斷要你課金先跟很上主流

今次課完下次唔課d deck就變殘缺

每日解任當50金x365=18250
已經未計3勝有10金,或者間中出100金任,競技場賺錢個d
一年出2卡包1副本,1副本=2800
18250-2800=15450
即係每個新包可以抽80包左右,不過通常60包都齊藍白卡,有咩橙紫卡想要就合
就係咁樣唔駛課金都可以無限loop

我而家儲左1萬零幾金都唔敢計得咁盡 同暴雪計數口真係同馬會對賭差唔多 連競技場獎勵都nerf 佢真係乜撚都做得出

每年2個新章節新theme
暗地裏不斷要你課金先跟很上主流

今次課完下次唔課d deck就變殘缺

每日解任當50金x365=18250
已經未計3勝有10金,或者間中出100金任,競技場賺錢個d
一年出2卡包1副本,1副本=2800
18250-2800=15450
即係每個新包可以抽80包左右,不過通常60包都齊藍白卡,有咩橙紫卡想要就合
就係咁樣唔駛課金都可以無限loop

我而家儲左1萬零幾金都唔敢計得咁盡 同暴雪計數口真係同馬會對賭差唔多 連競技場獎勵都nerf 佢真係乜撚都做得出

競技場依家出垃圾藍白金卡當獎品,減卡包金幣
經典牌話唔搞咪又係搞
最重要一點隻驚唔好玩就算免費都冇人玩
其實所有卡都合得到已經算係咁啦
佢又唔洗升卡
出面有幾多game課左成副身家都抽唔到要既野

冇左。同埋任你玩幾多場都得

唔似其他game 要心心 氣力,每xx 分鐘先儲到玩到一場
佢又唔洗升卡

冇錯。同埋任你玩幾多場都得

佢又唔洗升卡

拎d基本卡同人打
btw 新brawl 好撚悶
亞服80金任互換
Telegram : @ben523

玩到冇哂回合 齊齊自爆
其實隻game 成日想食的地錢呢個係事實
但都算食得有啲啲良心
我所用嘅錢仲少過小學玩召喚王
基本上你玩左一段時間已經可以無課loop
我銀白之後冇課過(除左包傳說嗰次)
但之後所有擴張包都開到100包左右
而家都儲緊金準備買副本
其實隻game 成日想食的地錢呢個係事實
但都算食得有啲啲良心
我所用嘅錢仲少過小學玩召喚王
基本上你玩左一段時間已經可以無課loop
我銀白之後冇課過(除左包傳說嗰次)
但之後所有擴張包都開到100包左右
而家都儲緊金準備買副本

銀白預購50包中大伏 之後就決定不再課金
On99 12勝比藍白卡我把撚
終於有消息話會nerf pirate 但唔會係好快

Btw control shaman 依家越黎越多 有冇人知點counter?
垃圾驚無人討論無人玩
最近玩番,已經買左黑石山同大帝個兩個月冒險關,但無買探險者同夜夜卡拉。黎緊又話ban探險者同龍,搞到1516買唔買好,定應該課個40packs開卡算? 自己未算齊卡,巴打有冇建議?
最近玩番,已經買左黑石山同大帝個兩個月冒險關,但無買探險者同夜夜卡拉。黎緊又話ban探險者同龍,搞到1516買唔買好,定應該課個40packs開卡算? 自己未算齊卡,巴打有冇建議?

卡拉贊仲有年半先無 探險者d卡咁撚實用 比搏六合彩咁搏果40包實際好多

巴打兩關都買好過買40包? 但有d卡唔齊
終於有消息話會nerf pirate 但唔會係好快

Btw control shaman 依家越黎越多 有冇人知點counter?

係咪玉石薩?

見杴冇用阿雅都夠玩

但上r5夠唔夠力打其他

第一次上r6挑r5.好多金猴戰呀屌,冇海盜戰

用renolock
佢又唔洗升卡

拎d基本卡同人打

人勁既話zoo deck都爬到梯,慢d咁解啫
好好彩會見到個雜牌德

乜都有,好撚勁

輸俾呢d 真係甘拜下風當學野
300蚊skin真係佛心到冚家剷 屌你老母暴雪

利申買咗

之前Twitch prime有得免費拎
點解賊仔無新skin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞