爐石戰記討論區 #2 1001唔開新既係雞係公廁

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
呢度有冇一抽嘅忠實fan屎

睇過幾次直播,都有幾下missplay,又係到鳩笑 ,睇briel好過啦
新手留名

課左新手包中左Jaraxxus 但係唔識點用。

求各位指教Warlock deck

依家99.99都係配Reno deck
落嘅時機都要準 唔係嘅話得15血好易俾人OTK
最好有taunt wall 夠常見係俾人打到得殘血先出
如果發揮到 每round 66 加38武器好撚勁

我而家打唔係見Reno 就係C'thun
見到都悶
新手留名

見到都悶

快攻:海盜戰/薩
慢d:龍牧/jade薩
慢做:煩撚到Pk嘅Reno Mage/lock/priest
End of this meta
(雖然有其他 不過打嚟打去都係呢d真係算悶

新手唔識野
我係試過幾次扣到對家十幾血下turn 可以收佢皮
屌你隊張Reno 爆番30血倒輸

睇過幾次直播,都有幾下missplay,又係到鳩笑 ,睇briel好過啦

巴打亞太區邊個高汁
利申留意開外國k神果d

Twitch既Brielhk
廣告話channel,邊打邊講解
我覺得新起碼課多次msg同黎緊新既expansiom先追得切個meta

追meta其實好攰,不如玩下fun deck
諗下點樣可以砌副爬到梯既deck仲好
我覺得新起碼課多次msg同黎緊新既expansiom先追得切個meta

我最多只爬到18
抽中左mycard

一樣都未中過

我最多只爬到18

玩弱智海盜戰都輕鬆10-12啦 唔係嘛

我最多只爬到18

玩弱智海盜戰都輕鬆10-12啦 唔係嘛

台狗頭哥玩6日爐石就用海盜戰上左傳說,佢連法師英雄技唔會buff龍鰻都唔知
睇定BB想搞咩先好過啦,咁快講課金
一蚊不投玻璃渣

然後課完後悔

放長雙眼睇BB搞到咩出黎HAHAHAHAHA
睇TWITCH 啲觀眾係CHAT屌DONATE留言又屌
冒險者協會同黑石山一齊收皮 終於唔駛副副都係RENO咁悶

幾時收皮
而家玩落好鳩悶

無reno 成個mean street 廢曬d only one 卡

幾時收皮
而家玩落好鳩悶

無reno 成個mean street 廢曬d only one 卡

卡札克斯變廢紙

唔好打rank只會係咁輸🙊🙊40蚊任記得轉做5.6十先好做
學打arena

5 60姐係點

同埋玩咩角色好 玩緊法師

新手法師ok
其實玩咩係睇餸食飯 你咩卡齊d就玩咩

得啲朋友都係咁講 但都係個句

課金啦新手

依家爐石叫好咗
起碼新手打返新手先 以前我turn7出戰爭魔像 人地出dr boom
你主要抽經典 果40蚊新手包你必買 包一傳說
打下電腦 攞哂全角色基本牌先 再打ng

仲有就係好似上面巴打咁講
一見有40蚊任 即換任 等有50/60/80甚至100蚊任先做 咁樣賺錢買卡包快好多
通常你 (除非暴雪system又on9) 唔洗咁快課

老老實實
at least 課一次60包basic 係基本野
起碼齊曬藍白卡+小量紫卡+正常2傳說
多出黎既塵可能可以合多小小野

用烏克蘭大法差不多等於6折
有心玩既, 200蚊左右當買隻game 唔過份
唔該哂巴打們

排ng排5分鐘起碼

排rk先玩到

美ser 轉左啲卡仲係到? 已經咩卡都無

係咪可以轉黎轉去玩 因為啲朋友係台ser

台ser 得班垃圾台狗

咩數都唔找
新手留名

見到都悶

快攻:海盜戰/薩
慢d:龍牧/jade薩
慢做:煩撚到Pk嘅Reno Mage/lock/priest
End of this meta
(雖然有其他 不過打嚟打去都係呢d真係算悶

新手唔識野
我係試過幾次扣到對家十幾血下turn 可以收佢皮
屌你隊張Reno 爆番30血倒輸

打reno唔用海盜速攻大刀大刀砍落去唔得
一拖到turn6佢出reno 9成速攻無續戰力就收得皮

turn6冇reno仲有臭串韓仔blizzard接flamestrike等緊你

幾時收皮
而家玩落好鳩悶

已經可以正式宣布,黑街傳說係全驚最廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞