爐石戰記討論區 #2 1001唔開新既係雞係公廁

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
而家全部職都放巴奈耶加亞煞拉懼,頭4turn有就有冇就冇,輕鬆解每日任
而家全部職都放巴奈耶加亞煞拉懼,頭4turn有就有冇就冇,輕鬆解每日任

放埋苟雅
yulsic代表香港國出去打爐石世界賽

有冇一抽

上次睇世界盃
Yulsic d英文真係嚇死人
訪問完全答唔到

放埋苟雅

呢張唔識用

有次競技揀左佢黎用

先知係隨機換牌組入面其中一個手下,仲以為係指定添

冇咩實際用途下話

有冇一抽

有 總共五個香港人
真係...BZ食相狼到....上次更新左之後出極都係40 50 60 金
真係...BZ食相狼到....上次更新左之後出極都係40 50 60 金

我抽到好多友誼賽

我抽到好多友誼賽

朋友

我抽到好多友誼賽

朋友

我抽到觀戰

放埋苟雅

呢張唔識用

有次競技揀左佢黎用

先知係隨機換牌組入面其中一個手下,仲以為係指定添

冇咩實際用途下話

有,大怪deck超勁
或者當換返張有用既卡落deck都抵
btw而家40頁了,邊個1001左記得出新post
我辜負左呢副deck 4勝,最尾對聖騎佢手順每round 都出到

等左3個月 終於都爆第二個Post

多左人講野
最近又咁多大事件

利申post2先加入
arena玩術千祈唔好好似constructed咁玩,由頭tap到尾
arena玩術千祈唔好好似constructed咁玩,由頭tap到尾

咩係constructed?

啫係平時玩開果d,見人成手牌仲tap,都玩唔哂d牌,就當handlock玩

高登果個仲未爆

啫係平時玩開果d,見人成手牌仲tap,都玩唔哂d牌,就當handlock玩

冇錯 玩開renolock

但arena既術完全係平時唔會用既牌(雖然arena本身都係 )

要轉另一種mode玩

高登果個仲未爆

冇上高登
冇人敢推po
Gooooalllll
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞