爐石戰記討論區 #2 1001唔開新既係雞係公廁

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
隻game問題

***1.食水好深,出新卡不止仲要出標準mode cut舊卡玩尻老玩家

2.ranking生態 我諗真係冇得醫

利申 銀白時期打到上9,依家卡12

諗到再加

為左打rank要每年課3次我真係果斷脫坑

新手我諗要果斷課返1000-2000買包先叫做有得打下
唔係打rank我諗俾人屌打到永遠卡係r25, 博對面斷線先有得贏
隻game問題

***1.食水好深,出新卡不止仲要出標準mode cut舊卡玩尻老玩家

諗到再加

唔係打rank我諗俾人屌打到永遠卡係r25, 博對面斷線先有得贏

秘密聖果期我入坑打rk 課左近兩千買經典卡同一包gvg

巴打而家有冇後悔
隻game問題

諗到再加

隻game好在 手機 pc 都玩到
加上其他手機game都重課
每次出新野課番6-700 我又覺得接受到窩
隻game問題

諗到再加

呢3次係最低消費 除左副本本身有固定卡
今個新包都見有巴打課3次
然後每年課既牌兩年後退環境 兩年後除左廢物回收場wild mode基本無用武之地 拎去拆又唔抵 打亂鬥唔一定係自組 打副本又唔一定要舊卡先夠打
隻game問題

諗到再加

呢3次係最低消費 除左副本本身有固定卡
今個新包都見有巴打課3次
然後每年課既牌兩年後退環境 兩年後除左廢物回收場wild mode基本無用武之地 拎去拆又唔抵 打亂鬥唔一定係自組 打副本又唔一定要舊卡先夠打

中point

巴打而家有冇後悔

後悔又未既 可能因為係經典卡 同埋上年keep住每月上r5拎金紫卡拆左有400塵
Gvg 同卡拉贊都係課左一次咁大把
但基本肯定唔會洗錢再玩rk 而家堆日任都係靠競技場/亂鬥解下 解唔到就換左佢算
其實依個msg expansion 係課得有啲唔抵
上年三個入面最遲先出 最短壽命
龍牧係咪收左皮 岩岩先課左黑石山
一差路以來都好多死忠話隻驚點唔廢
依家就改晒口
一路以來都好多死忠話隻驚點唔廢
依家就改晒口
依家就改晒口

無其他game玩咋 有乜計
依家就改晒口

無其他game玩咋 有乜計

玩Eternal cardgame, 正好多
講起課金呢個問題
其實好好儲金幣,都可以唔再貨新打上去嘅
出包剪儲兩個月左右,一次開五十包不是夢
出完再開多個月新包
第二個月又開始儲副本
之後到出副本應該夠幣開哂
開完又開始儲新擴張包
小弟都好耐冇課金,啲實用牌都算齊
想問有無telegram group?
季季都係R3R4止步
加上對隻game開始失去熱誠
2月又要冇大帝冇審判者一堆白藍
Molamola
講起課金呢個問題
出完再開多個月新包
第二個月又開始儲副本
開完又開始儲新擴張包

下次係開新副本?
其實所有卡都合得到已經算係咁啦
佢又唔洗升卡
出面有幾多game課左成副身家都抽唔到要既野
講起課金呢個問題
出完再開多個月新包
第二個月又開始儲副本
開完又開始儲新擴張包

下次係開新副本?

應該跟番上年卡包,副本,卡包
佢又唔洗升卡

每年2個新章節新theme
暗地裏不斷要你課金先跟很上主流
佢又唔洗升卡

跟得上*
佢又唔洗升卡

今次課完下次唔課d deck就變殘缺
佢又唔洗升卡

今次課完下次唔課d deck就變殘缺

每日解任當50金x365=18250
已經未計3勝有10金,或者間中出100金任,競技場賺錢個d
一年出2卡包1副本,1副本=2800
18250-2800=15450
即係每個新包可以抽80包左右,不過通常60包都齊藍白卡,有咩橙紫卡想要就合
就係咁樣唔駛課金都可以無限loop
好玩就課金都冇所謂
唔好玩就算入去解任都唔想啦
好玩就課金都冇所謂
唔好玩就算入去解任都唔想啦

日日對住renolock pirate warrior
無心戀戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞