爐石戰記討論區 #2 1001唔開新既係雞係公廁

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
聖誕限時優惠

240$ 40包
hkggodlikee@gmail.com

聖誕快樂
競技場用賊定戰好?
有無人收account?
有埋暗黑破壞神3
Overwatch
aw54604@gmail.com
競技場用賊定戰好?

識玩一定係賊

btw連登爐石post真係好靜 要問野都係返高登好d
美服80 蚊任, 只求做任
可互換, 可送
MrUnluckiest #3214
唔該曬

已加,請送

無人add 我喎, 你叫咩名咩battle tag
競技場用賊定戰好?

識玩一定係賊

垃圾驚兩邊都無人
競技場用賊定戰好?

識玩一定係賊

垃圾驚兩邊都無人

唔覺果面多人d
不嬲個post都差唔多 新野少 討論空間唔多
btw 識揀一定揀賊 3次12勝有2次賊 另外仲有好幾次10 11勝
交換友誼賽 $80
大碌木轟炸器#3747
無玩成年而家玩返
係咪大多數人都揀標準套牌?
利申 :乞兒牧師fans
聖誕限時優惠

240$ 40包
hkggodlikee@gmail.com

聖誕快樂

add
有排唔使開新po
美服80 蚊任, 只求做任
可互換, 可送
MrUnluckiest #3214
唔該曬

已加,請送

無人add 我喎, 你叫咩名咩battle tag

cwy
唉里諾術點打呀仆街冚家剷!!!!!

join the dark side

OTK deck
奇蹟賊
冰法更係大敵
好辛苦先用快攻薩打贏里諾術
無玩好耐 依家有咩deck 最op
無玩好耐 依家有咩deck 最op

海盜戰

OTK deck
奇蹟賊
冰法更係大敵

咆哮德

用牧師同佢慢慢磨
琴日靠賊上到r14
今日又輸返去r16
lm

經過幾日既努力終於第一次上到legend

試過由R1跌到落R4 慢慢嬴返上去

試過臨門一腳差R1 5星係咁來來回回左成日

目前renolock 真係好全面 我覺得係best deck

網上有好多version既renolock 但結論覺得自己呢套最順手

Decklist:
https://holland.pk/3u2wb6oh

https://holland.pk/7y4gm5s1

上到legend轉玩reno mage先
知唔知黑石山幾時用唔到?諗緊課唔課埋佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞