爐石戰記討論區 #2 1001唔開新既係雞係公廁

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
有無人已經買左個Priest Skin 抵唔抵買40包新卡換?
有無人已經買左個Priest Skin 抵唔抵買40包新卡換?

Twitch prime 換左
因為唔想見到anduin....

其實咩係 Twitch prime?

Twitch prime 換左
因為唔想見到anduin....

其實咩係 Twitch prime?

Amazon x twitch bundle

十月先開始玩 無呢D咁既野
睇黎都係買40包算數
80金任,互換
add tg hkcupnoodles
有冇巴打試過lifecoach副奇跡賊
佢唔落冒險同炸雞
落新果張賊傳
有冇巴打試過lifecoach副奇跡賊
佢唔落冒險同炸雞
落新果張賊傳

新賊傳其實幾勁

巴打想問下個skin係買40包就換到? 我岩岩課左40packs 但唔見有得換既

巴打想問下個skin係買40包就換到? 我岩岩課左40packs 但唔見有得換既

上官網睇話係26/2之後先會用battlenet比你

獎項發放時間:2017年3月1日前由系統直接發放至玩家Battle.net帳號。

獎項發放時間:2017年3月1日前由系統直接發放至玩家http://Battle.net帳號。

thank you
美服咩都冇
等佢派泰蘭妲
之前無買到卡德加
我想問下薩滿隻新英雄(魚人),衣家仲有冇咩方法獲得? 好型
亂鬥棋王op 打左3次兩次逼到對面投降 仲有次人炸兩次aoe 都嬴

push

push

攞自己大ac個邀請碼 用邀請碼開個細ac 再攞細ac打 英雄總等級到20就ok

依個好快拎到
反而聖騎耐d
想問下有冇換新版本既大概時間
想問下有冇換新版本既大概時間

好似4月

push

攞自己大ac個邀請碼 用邀請碼開個細ac 再攞細ac打 英雄總等級到20就ok

升上20lv 好快咩

push

升上20lv 好快咩
新手唔太識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞