爐石戰記討論區 #2 1001唔開新既係雞係公廁

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
有冇巴打試過lifecoach副奇跡賊
佢唔落冒險同炸雞
落新果張賊傳

新賊傳其實幾勁

廢到咁都話勁
佢唔落冒險同炸雞
落新果張賊傳

新賊傳其實幾勁

廢到咁都話勁

後悔拆左
佢唔落冒險同炸雞
落新果張賊傳

新賊傳其實幾勁

廢到咁都話勁

後悔拆左

無人用bo 老細

廢到咁都話勁

後悔拆左

無人用bo 老細

巴哈有既 但唔熱門
亂鬥棋王op 打左3次兩次逼到對面投降 仲有次人炸兩次aoe 都嬴

廢到爆
好好彩會見到個雜牌德

乜都有,好撚勁

輸俾呢d 真係甘拜下風當學野

副deck大概有d乜,玩開德想學下野
亂鬥棋王op 打左3次兩次逼到對面投降 仲有次人炸兩次aoe 都嬴

廢到爆

用White King連勝緊 幾好玩

巴打想問下個skin係買40包就換到? 我岩岩課左40packs 但唔見有得換既

上官網睇話係26/2之後先會用battlenet比你

獎項發放時間:2017年3月1日前由系統直接發放至玩家http://Battle.net帳號。

一定要40包
買頭像+幾包又得唔得

廢到爆

睇下打乜啦,其實都剋都好多野
但係對住d打面deck實死緊
遇到黑鐵酒吧既話可以即刻投降
好好彩會見到個雜牌德

乜都有,好撚勁

推推,有冇人可以應下我
好好彩會見到個雜牌德

乜都有,好撚勁

推推,有冇人可以應下我

我估係咪類似長城德

推推,有冇人可以應下我

我估係咪類似長城德

有普通魚人,有傳說果張潛行魚人,每殺一敵人就召喚兩張牌堆中魚人

有211抽一張牌果張

仲有9費果張傳說,手下消耗為1,再加藍龍,再加5費複製成友方手下果張,好雜

巴打想問下個skin係買40包就換到? 我岩岩課左40packs 但唔見有得換既

上官網睇話係26/2之後先會用battlenet比你

獎項發放時間:2017年3月1日前由系統直接發放至玩家http://Battle.net帳號。

一定要40包
買頭像+幾包又得唔得

我買哂3頭像+7包 夠1200就算
唔知計唔計

一定要40包
買頭像+幾包又得唔得

我買哂3頭像+7包 夠1200就算
唔知計唔計

1200NT姐係港幣幾錢呢?
終於用renolock 上到r5

最多係冰法,點應對

其之係賊

金猴戰

白菜德

r10反而經常遇到海盜戰薩renolock
唉 用種菜排就對親都海盜
用Reno 排就對種菜
永遠卡rank 17
用Reno 排就對種菜
永遠卡rank 17

我上到十為止都係 打面薩/renolock 輪流用

用到輸為止就轉

上到8左右淨用renolock,用薩盞俾賊法戰㩒住黎屌

利申:今季係打得最好既一季 第一次上5
低手留名,打天梯最憎韓國同強國人,贏就寸你,唔夠玩就等燒時間,不知所謂

推推,有冇人可以應下我

我估係咪類似長城德

有普通魚人,有傳說果張潛行魚人,每殺一敵人就召喚兩張牌堆中魚人

有211抽一張牌果張

仲有9費果張傳說,手下消耗為1,再加藍龍,再加5費複製成友方手下果張,好雜

落魚人打前期既德魯伊
順手用埋隻芬傑黎濾牌
後期係玩otk既藍龍德
低手留名,打天梯最憎韓國同強國人,贏就寸你,唔夠玩就等燒時間,不知所謂

不嬲韓狗就係最撚賤 最撚低等人種 我一入game就mute9佢 唔撚俾佢BM 如果我贏就會9 BM返佢

利申只bm韓狗
用Reno 排就對種菜
永遠卡rank 17

我上到十為止都係 打面薩/renolock 輪流用

用到輸為止就轉

上到8左右淨用renolock,用薩盞俾賊法戰㩒住黎屌

利申:今季係打得最好既一季 第一次上5

薩都俾戰屌咩

推推,有冇人可以應下我

我估係咪類似長城德

有211抽一張牌果張

落魚人打前期既德魯伊
順手用埋隻芬傑黎濾牌
後期係玩otk既藍龍德

玩緊zoo 死魚騎,前期瘋狂洗牌,後期死魚收頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞