爐石戰記討論區 #2 1001唔開新既係雞係公廁

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
回坑玩家 有基本卡 開哂副本
應該課咩包好
應該課咩包好

唔好課 唔好俾錢佢賺

唔好課
應該課咩包好

暫時無,新卡包出左d里諾特化既新傳說,但係里諾就退
應該課咩包好

唔好課 唔好俾錢佢賺

唔好課

大家都好一致
有冇人有睇winter play off
亞服80金求幫
NoNeed#3588
應該課咩包好

暫時無,新卡包出左d里諾特化既新傳說,但係里諾就退

Reno唔係準備轉經典卡咩
應該課咩包好

唔好課 唔好俾錢佢賺

呢隻game唔值得課
BZ真係幫唔落

BTW 最平新手包燈卡課左未
Thijs過氣了,而家Pavel天下,天選之人
有咩可以剋jade 薩

Jade Druid 算係幾克 jade shaman 啦我覺得
叠得快水晶既話 啲jade會大隻好多 又有補血 shaman 啲怪又唔多血 用aoe清到

佢打到我得10血以下 我都未Call到隻7/7

thijs真係好撚慘,最近d牌運

thijs真係好撚慘,最近d牌運

我都好鐘意thijs
想知點解kolento唔打
連trinity 都唔見影

呢隻垃圾game仲有人肯玩咪算好
Sm全天下
淨係英雄技都屌打其他職
有咩可以剋jade 薩

Jade Druid 算係幾克 jade shaman 啦我覺得
叠得快水晶既話 啲jade會大隻好多 又有補血 shaman 啲怪又唔多血 用aoe清到

佢打到我得10血以下 我都未Call到隻7/7

Druid認真打唔太贏shaman 佢太快 尤其druid清場咁撚廢

Jade druid勁係勁在大後期1費出大怪
jade shaman前期又有海盜,後期又係靠d jade
算真係冇咩死角

打到jade shaman真係得手順aggro deck

k神中國比賽有時見到佢,但自從有女之後都係輸多過贏
有個白痴問題想問大家,我個ac有已經ban左個d傳說,好似炸彈博士個d,之後里諾都會ban,大家會唔會拆左佢地? 定留係度由佢?
有個白痴問題想問大家,我個ac有已經ban左個d傳說,好似炸彈博士個d,之後里諾都會ban,大家會唔會拆左佢地? 定留係度由佢?

放係度做咩 又唔係會玩開放模式
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞