爐石戰記討論區 #2 1001唔開新既係雞係公廁

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
http://www.hearthpwn.com/news/2209-ben-brode-on-the-meta-balance-and-shaman
暴雪今次算快手

次次冇咩人想入game 玩,就出黎重覆返一堆佢地自己搞出黎嘅廢話,然後話把撚屎
食屎啦BB
http://www.hearthpwn.com/news/2209-ben-brode-on-the-meta-balance-and-shaman
暴雪今次算快手

次次冇咩人想入game 玩,就出黎重覆返一堆佢地自己搞出黎嘅廢話,然後話把撚屎
食屎啦BB

拆得啱

其實係廢 如果係你無咩血想賭命 不如整所有攻擊變隨機果隻市長好過

用法根本都唔同

時光龍係你有優勢既時候燒鳩人線
增加對方壓力黎令自己獲勝
性質都唔撚同

雖然同樣都係擾敵

lifecoach = 真人時光龍
係唔撚係都燒線
on99 煩到仆街
turn1 無卡係手出到都照燒
屌你老尾韓狗咁撚樣

其實係廢 如果係你無咩血想賭命 不如整所有攻擊變隨機果隻市長好過

用法根本都唔同

性質都唔撚同

雖然同樣都係擾敵

係唔撚係都燒線
on99 煩到仆街
屌你老尾韓狗咁撚樣

但以前睇佢玩奴隸戰真係享受黎
雖然好多時諗太耐miss play

拆得啱

用法根本都唔同

性質都唔撚同

雖然同樣都係擾敵

係唔撚係都燒線
on99 煩到仆街
屌你老尾韓狗咁撚樣

時光龍阻到人出牌,但係普通燒線只係普通垃圾韓狗行為
亞服80金互換
Tg:: @ben523

爐石id用朋友名 廢事擺上黎

用法根本都唔同

性質都唔撚同

雖然同樣都係擾敵

係唔撚係都燒線
on99 煩到仆街
屌你老尾韓狗咁撚樣

佢而家燒少感好多啦

係唔撚係都燒線
on99 煩到仆街
屌你老尾韓狗咁撚樣

佢而家燒少感好多啦

已經對呢條友印象好差
大家有冇fun deck分享下?
想問衣家先買探險者協會會唔會太遲?

都遲遲地 過多排就應該無得用係標準

其實越早買越抵,玩得幾耐得幾耐啦

有一副 但係要好多牧師舊能力牌

你係咪講緊瘋狂藥水配西風嗰副otk
亞服80金仼交換
Rilakkuma#4476

其實越早買越抵,玩得幾耐得幾耐啦

買黎拆哂啲卡拎塵都好吖
亞服80金仼交換
Rilakkuma#4476

加已ED

你係咪講緊瘋狂藥水配西風嗰副otk

咁你都知
用副奇蹟賊解5勝任見唔到薩滿連勝,打死晒里諾好鬼正
中左張坤恩 但係無鹿盔好似無乜用
本身又無乜點玩德
本身又無乜點玩德

要埋所有手下COST變一點果隻先有用
本身又無乜點玩德

要埋所有手下COST變一點果隻先有用

果張就退
本身又無乜點玩德

夾埋隻巨人,再是旦配d大賓周都玩得下既
場上一次過有3隻大手下,可以考慮落埋時光龍
時光龍不要再說了
錯手拆撚左
時光龍要改?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞