爐石戰記討論區 #2 1001唔開新既係雞係公廁

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
呢個版本真係好撚悶
呢個版本真係好撚悶

通常對面出完一兩張都知佢之後廿幾張
算幾好玩啦 有reno有賊有打面既
好過前兩三個月全部薩滿[sosa
d]
[quote]呢個版本真係好撚悶[/quote]

你對比以前奴隸戰咆哮德t7獵秘密聖果時

每個版本只有頭幾日唔悶
所以個問題其實係game悶 垃圾驚
新手想問下死魚聖砌唔砌得過

好辛苦儲左d塵 諗緊合唔合芬傑

奴隸戰都悶
根本係隻驚悶,依家睇啲精華片完全唔好笑,爐石係咁架啦有咩咁出奇

奴隸戰都悶
根本係隻驚悶,依家睇啲精華片完全唔好笑,爐石係咁架啦有咩咁出奇

Skill & fun

死魚聖 依個版本好慘

死魚聖 依個版本好慘

已經當左fun deck咁玩
根本攞唔到黎爬rank

唔好合呀
死魚翻身仲有四個月rotate走,到時玩唔到

卡札克斯無左reno都唔知玩唔玩到
都係派奇最實際
玩美服,新年抽ipad無我份

奴隸戰都悶

Skill & fun

鬥大細一樣
爐石啲濕鳩動畫幾時先識得縮短時間
對面又效果我又效果睇到眼都花又唔夠時間出
爐石啲濕鳩動畫幾時先識得縮短時間
對面又效果我又效果睇到眼都花又唔夠時間出

無特效又少一堆人
新手玩左冇耐,想問下競技場揀卡有冇話點先好? 同咩職業比較實用?

職業 法 盜最全面 卡就上YouTube有教學

有冇邊個值得一睇,因為我search過好多但唔知睇邊個好 同係咪就咁search 爐石戰記競技場選牌? 唔該哂
新手玩左冇耐,想問下競技場揀卡有冇話點先好? 同咩職業比較實用?

職業 法 盜最全面 卡就上YouTube有教學

有冇邊個值得一睇,因為我search過好多但唔知睇邊個好 同係咪就咁search 爐石戰記競技場選牌? 唔該哂

Amaz 唔錯
利申打開rank 對競技場就唔太熟

kripp是常識吧

法師最強,盡量避免揀種菜職,比菜卡塞左個位,少左個選擇好唔抵

美服冇份too

不過成日收到亞服活動既email,屌
個抽獎乜都無中過
美服真係有禮貌好多,唔會亂咁用語音嘲諷人

每日打一場對戰就可以抽,開埋黎玩都無所謂啦
搵長期戰友交換80金 #4592
我想問我而家有1600塵..想合傳說卡.. 有冇咩好介紹.(最好中立區
諗緊炎魔定 血法師

PS: 己經有sylvanas .
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞