爐石戰記討論區 #2 1001唔開新既係雞係公廁

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
用左heartharena 砌聖騎

竟然三連勝,好感動
感覺聖騎同戰士係競技場勁左

聖騎而家多左新buff牌好撚勁 1費全部手牌怪+1超勁
本身又有強力武器 職業怪本身站場/功能又勁
留名,新版好悶
玩番控戰 成功抗海盜
遇到jade druid可以秒投
玩番控戰 成功抗海盜
遇到jade druid可以秒投

對Reno 都劣劣地
D 地獄火
爐石就係咁,打梯對某幾副有得贏,對另外嗰啲就長輸
較平均的得幾副,而呢幾副就成為少數嘅t1

聖騎而家多左新buff牌好撚勁 1費全部手牌怪+1超勁
本身又有強力武器 職業怪本身站場/功能又勁

拎副舊版死翼mage踩住新deck贏到12win
依家pick左副demonwarlock玩 5連勝
有2張666 全場1傷 3張766全場3傷

手快禁走左個鎖鑰果頁 今個月第2次12勝達成 獎勵冇上次咁伏

又話冇玩垃圾驚
12勝都拎埋

呢套琴晚打左2個幾鐘打到兩點幾輸左1場直上12勝 琴日唔係睇post見人問亂鬥真係game都唔記得開

我12-0 d獎勵差過你咁多
拎副里諾術解任
由頭俾快攻薩海盜賊㩒住砌再反勝
投降仲係咁指里諾,㩒住黎砌輸左仲嬲過我咁
留名
拎副里諾術解任

拎龍牧打rank好爽皮
瘋狂偷人牌
輸咗都好歡樂
拎副里諾術解任

拎龍牧打rank好爽皮
瘋狂偷人牌
輸咗都好歡樂

有次內戰一場出過5次或以上綠龍
龍族探員發現發現入葬又發現
新人battle.net name tag:MCsam#3212
祝大家平安夜一包中傳說
祝大家平安夜一包中傳說

準備玩亂鬥拎卡包
聖誕節課左50包。
得2張傳說。屌

人類總是要犯上同樣的錯誤
頭先打藍龍德

我鋪場,到我就ko佢

佢臨尾出左張法所有手下法力變1

再出0 7 7 回滿水晶

再出加基森拍賣者,鹿盔,烏鴉,藍龍,無數張啟動,野性

諗住見到藍龍德食硬,點知

利申:打面薩

同埋大家有冇用開翠玉薩? 打過幾次,冇贏過
拎副里諾術解任

拎龍牧打rank好爽皮
瘋狂偷人牌
輸咗都好歡樂

有次內戰一場出過5次或以上綠龍
龍族探員發現發現入葬又發現

銅鬚加213 556 對手通常冇癮會投
頭先打藍龍德

我鋪場,到我就ko佢

kun+aviana combo Druid
有別於一般藍龍德
頭先打藍龍德

我鋪場,到我就ko佢

kun+aviana combo Druid
有別於一般藍龍德

好砟,抵輸
拎副里諾術解任

又輸俾里諾術,點打呀到底
美服80 蚊任, 只求做任
可互換, 可送
MrUnluckiest #3214
唔該曬
大家點睇龍牧

北群
Potion of madness
幕光龍
nova
argus
dragonfire potion

應該點揀
美服80 蚊任, 只求做任
可互換, 可送
MrUnluckiest #3214
唔該曬

已加,請送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞