爐石戰記討論區 #2 1001唔開新既係雞係公廁

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
龍牧呢啲狗閪deck幾時先收皮

海盜呢喲狗閪deck幾時先收皮

黑石山退咪收皮囉
大膽估計,冇咗得用海盜同幽魂爪之後
圖驣魔像退之前都係翠玉薩既天下
大膽估計,冇咗得用海盜同幽魂爪之後
圖驣魔像退之前都係翠玉薩既天下

係,咪變番12月果時個個中速薩
薩本身已經屈,有埋補血同jade system 無敵
MrUnluckiest #3214
亞服求人幫手做challenge a friend
無需換任, D 卡都齊九成, 80金派街坊
MrUnluckiest #3214
亞服求人幫手做challenge a friend
無需換任, D 卡都齊九成, 80金派街坊

已送, 多謝支持
隔咗成星期終於12勝到最後兩場打同一隻牧,嚇死咁高勝嘅牧一定好癲,最後得返四血,手上一視加442,對面有divine shield大taunt加細嘢同食屎鬼83,好彩冇清我場上三場一cost,靠咁樣過成手牌佢投降咗
最後仲要送果一pack中埋傳,玩兩個幾鐘個心係咁跳

利申:輸咗場1-3戰

海盜呢喲狗閪deck幾時先收皮

龍牧都狗閪,你係咪玩開海戰/薩呀
Wow咗未 azure drake退場
我冇睇錯呀唔駛解卡都有塵送

我有冇睇錯 唔洗拆卡仲送埋塵?

我有冇睇錯 唔洗拆卡仲送埋塵?

應該冇 可以合返兩隻傳說

過親新服玩第一張都係合azure drake

過親新服玩第一張都係合azure drake

垃圾公司 一開始又實牙實齒唔會退classic
反海盜,本身就唔中意跟潮流,但係薩滿真心太op,用緊青玉薩,宇宙術,奇跡賊,上季卡 rank2.btw 競技場德已經係肥豬肉

奇賊咪又係海盜

呢層就錯啦,不嬲唔跟大隊,海盜得111偷拍果張,奇跡賊我玩光頭7。
反海盜,本身就唔中意跟潮流,但係薩滿真心太op,用緊青玉薩,宇宙術,奇跡賊,上季卡 rank2.btw 競技場德已經係肥豬肉

奇賊咪又係海盜

宇宙術係咪里諾術

啱呀 ranolock,不過睇得大路比賽多所以跟左叫宇宙術,已經習慣左
打rank本身上到11 點知之後輸到落返15,用海盜戰真係好講運,起手次次都唔好, 派奇都中左好多次係起手,真係無言,仲有冇咩deck好用易爬rank?

打頭薩
根本你aggro deck係睇你起手靚唔靚
到turn5,6唔夠傷都投得ga啦
5分鐘內就分到勝負

快攻根本就係最好爬分,快輸快贏。ranolock果d打左半個鐘都未必贏一場
bz真係越嚟越垃圾,自從有退場呢樣嘢就知道呢隻game唔值得再課,少左卡隻game有好玩過以前咩?咪又係個個叫悶...之前有人見佢咁改仲出哂水
媽呀炎魔同女王都入開放啦
風行炎魔蒼藍龍
又要諗放乜填補空缺
屌你老味
連冰茅都冇埋
傳統deck正式玩完
我們原本想在名人堂釋出後,讓玩家可於限定時間內,可獲得100%魔塵分解被移往名人堂的經典卡牌,但我們覺得提供玩家誘因來分解酷炫的開放模式卡牌,對我們給予開放模式的期望本末倒置。

所以呢,我們就直接把魔塵送給你吧,你也可以保留這些卡牌!

好彩唔洗忍痛碎左炎魔女王
多謝你地陪左我咁耐
自己無能力令隻驚平衡就賴
明明係自己設計啲垃圾冇人用,
初頭話唔退經典,依家又話退,再打一堆廢話掩飾自己無能
呢隻驚你玩埋我份啦,課金又退環境,用時間暴雪鍾意又作個理由廢左佢
仲叫人課金玩仆街死
風行炎魔蒼藍龍
又要諗放乜填補空缺

痴撚線 呢D經典卡其實無乜必要搞
係成日出新卡又唔諗過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞