爐石戰記討論區 #2 1001唔開新既係雞係公廁

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
屌你老母垃鳩圾game 打arena 11/3 有兩場係無端端彈鳩我game 入唔返game 5/0一場 11/2 一次 仲要係最後一場 第3round 都仲係順哂curve 先黎彈又唔撚會補償返比我 b社我屌你老母

嬲到仆街
hunter 先係清泉

控制戰先係清泉囉

曾經嘅霸者而家真係廢撚到仆街
抗快又唔掂,打後期又唔掂
hunter 先係清泉

控制戰先係清泉囉

黎緊B記話會NERF海盜,薩滿同會無埋Reno
可能控制戰又會強勢回歸呢
hunter 先係清泉

控制戰先係清泉囉

黎緊B記話會NERF海盜,薩滿同會無埋Reno
可能控制戰又會強勢回歸呢

金猴戰都好難打
新人新手玩爐石

係咪好難上手

諗住買40$個個包先

唔好打rank只會係咁輸🙊🙊40蚊任記得轉做5.6十先好做
學打arena

5 60姐係點

同埋玩咩角色好 玩緊法師

開始無legendary rank 玩咩都輸
玩arena個人 warlock>priest>mage>hunter>paladin
屌你老母垃鳩圾game 打arena 11/3 有兩場係無端端彈鳩我game 入唔返game 5/0一場 11/2 一次 仲要係最後一場 第3round 都仲係順哂curve 先黎彈又唔撚會補償返比我 b社我屌你老母

手機版定電腦
電腦未試過出事
但手機版打ai都會彈
好多人落招退化,好屈
好多人落招退化,好屈

進化退化都有
卡札克斯藥水如果先出AOE再加血
我堆怪喺AOE時變左零血,加血時會唔會救返

唔關揀spell既先後次序事,一定係加左血先aoe

咁召喚惡魔再變羊呢

有冇搖定揀完第一張,會出咩第二選項,定係隨機

咁召喚惡魔再變羊呢

有冇搖定揀完第一張,會出咩第二選項,定係隨機

佢講過會跟最有利玩家既次序,其他唔肯定
但有個情況係蝕既,就係5費變羊同deal5滴會落晒同一隻度
岩岩回巢
想問下naxx同哥哥打地地啲卡係咪可以解晒佢
岩岩回巢

Dr.7
岩岩回巢

Dr.7

大亂鬥神卡
岩岩回巢

打公開
https://youtu.be/8uf_ndPQ9B8

M屬先玩既deck,我都係玩返aggro算
有咩deck 可以屌打Reno

Jade deck
佢解場有限
但你可以係咁鋪

Jade deck
佢解場有限
但你可以係咁鋪

成長大怪翠玉德

Jade deck
佢解場有限
但你可以係咁鋪

成長大怪翠玉德

反而我想問點打jade deck
啲大怪唔難清
但我成日俾佢揮擊或者加4攻嗰張
夾埋9攻,或者三張一齊出12攻打爆
出返冰法counter 唔counter 到

賊出張伏擊,reno 已經含得撚

賊出張伏擊,reno 已經含得撚

jade druid
有咩可以剋jade 薩
有咩可以剋jade 薩

Jade Druid 算係幾克 jade shaman 啦我覺得
叠得快水晶既話 啲jade會大隻好多 又有補血 shaman 啲怪又唔多血 用aoe清到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞