[露營JJ] 等我開第一個露營post

1001 回覆
62 Like 0 Dislike
TG: howardragon
求入gp
Helinox 隻凳真係唔捨得買
買住nh果隻頂住檔先

其實最尾先換都唔緊要啦👍
h凳係貴係dac架度 你唔係好重既話, 其實無分別的

係個camp用左幾日,發現張Chair One坐到有隻腳少少彎左...
同行另一人個普通牌子,好明顯咁坐彎左

巴打幾重?
除左helinox之外,alite啲凳都好高質
今年成功毒左幾個friend 買櫈

btw 呢個post 爆左之後係咪要開個叫"等我開第二個露營post"
今年成功毒左幾個friend 買櫈

btw 呢個post 爆左之後係咪要開個叫"等我開第二個露營post"

買露營野真係一條不歸路

其實最尾先換都唔緊要啦👍
h凳係貴係dac架度 你唔係好重既話, 其實無分別的

係個camp用左幾日,發現張Chair One坐到有隻腳少少彎左...

巴打幾重?

140磅左右,我覺得係因為重係到搖前搖後先出事
TG: howardragon
求入gp

TG ID:
henry_fb

求入group

巴打有邊張 alite 推薦

巴打有邊張 alite 推薦

3腳果張
可以拆前面隻腳變搖搖凳
你買左nh邊隻?

巴打幾重?

喪搖既話好易金屬疲勞 咩凳都死😂😂

巴打幾重?

喪搖既話好易金屬疲勞 咩凳都死😂😂

係張櫈上面做咩?點解係咁搖
啱啱買左sierra designs lightning fl 2, 希望新年前送到黎
啱啱買左sierra designs lightning fl 2, 希望新年前送到黎

幾錢呀

幾錢呀

2千3 amazon 買
留名呀
露營勁正🙋🏿
毒撚露營
帶psv remote屋企部ps4過日晨
毒撚露營
帶psv remote屋企部ps4過日晨

露營仲掛住打機,中毒好深
有冇巴打知邊度有脫水飯賣?
想問下冇冰箱可以點帶肉類食物?黎緊想帶幾塊排上去煮

雪到變冰然後包報紙

雪到變冰然後包報紙

每次都咁做
最好冰夠24小時,確保中間都冰哂
睇左露JJ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞