[露營JJ] 等我開第一個露營post

1001 回覆
62 Like 0 Dislike
巴絲們會帶啲咩玩解悶
嚟緊去第二次camping唔想好似第一次咁on居居7點瞓

去camping 當然係去鳩坐 望天打卦

會影星嘅
但係除咗影星就冇

帶 ipad去 睇劇
巴絲們會帶啲咩玩解悶
嚟緊去第二次camping唔想好似第一次咁on居居7點瞓

Agger
望天打卦到入黑 訓陣教起身食飯 已經好幸福

靜靜地hea下,煮下野食,四圍行下已經好快一day
帶boardgame 去玩

牛頭
或者xxxxxx *4

xxxxxx *4即係咩
無推
有無人識洗爐頭火咀?

Agger

夜晚飲下酒,同朋友吹水

Agger

夜晚飲下酒,同朋友吹水

早少少瞓,第二日睇日出
新手留名
想入group
Tg camtt
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【2016新款三峰3F超轻登山背包起点40+16L露营徒步轻量化登山包】¥c5WC74vIDv¥http://c.b1za.com/h.2hso9e?cv=c5WC74vIDv&sm=07d87d

巴打話3f隻背囊係咪哩隻
搵左咁耐好似得哩隻40+16L
想入tg group abcabcdefg999
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【2016新款三峰3F超轻登山背包起点40+16L露营徒步轻量化登山包】¥c5WC74vIDv¥http://c.b1za.com/h.2hso9e?cv=c5WC74vIDv&sm=07d87d

係 係呢隻

係 係呢隻

好唔該晒巴打
Helinox 隻凳真係唔捨得買
買住nh果隻頂住檔先
買住nh果隻頂住檔先

但真係好用wo,真係好正
買住nh果隻頂住檔先

請問你係邊到買 Helinox凳? Amazon?
買住nh果隻頂住檔先

請問你係邊到買 Helinox凳? Amazon?

我果張係華輝買
買住nh果隻頂住檔先

有helinox one同淘寶貨,坐落去嘅舒服度係差唔多,不過helinox 布面實淨d,濕水後快乾d。有次大風吹埋黎,張淘寶貨吹走左,張helinox冇,好奇怪
買住nh果隻頂住檔先

有helinox one同淘寶貨,坐落去嘅舒服度係差唔多,不過helinox 布面實淨d,濕水後快乾d。有次大風吹埋黎,張淘寶貨吹走左,張helinox冇,好奇怪

之前reecho做特價
tactical chair同table
分別都係6xx
唔知仲有冇做緊
買住nh果隻頂住檔先

其實最尾先換都唔緊要啦👍
h凳係貴係dac架度 你唔係好重既話, 其實無分別的
買住nh果隻頂住檔先

其實最尾先換都唔緊要啦👍
h凳係貴係dac架度 你唔係好重既話, 其實無分別的

係個camp用左幾日,發現張Chair One坐到有隻腳少少彎左...
同行另一人個普通牌子,好明顯咁坐彎左
有冇人玩ultralight?? Zpacks d野幾好j
袋加營圍返起成7000幾銀

Cuben fiber 係咪得 hmg,zpacks,six moon design?

仲想睇下其他,有冇師兄有推介

terra nova - laser ultra 1, 580g
locus gear - khufu & hapi ctf3-b, 320g(連特製pole 480g)
big agnes - fly creek 1 & hv, 820g
但老實講, 唔係走營真係無謂玩ul啦🙈

如果要雙人營
啱啱睇過ba有隻scout同zpacks duplex差唔多輕,但係平成截
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞