[露營JJ] 等我開第一個露營post

1001 回覆
62 Like 0 Dislike

I'd:bemyfd

Id:chainhang

ID: traducao

ID: luklukluk

ID: kit chung
各位用緊邊張camp chair 想買張坐得又輕又舒服嘅

Helinox Chair One
新果張 Zero 仲輕,但好似賣哂

500g 真喺好鬼輕,不過真喺唔見有,巴打點睇 chair one mini, 會唔會同one 差好遠?

chair zero 好恰人坐
體坐over 120磅/高過180/pat大既 最好都係唔好買

但真係好輕 我拎住張兩張chair zero個感覺同拎一張chair one 差不多😂

我買左呢張,好撚正
係毅成買左high peak Siskin 用左幾次,好保暖(焗 )同埋熱又好凍又好,營入面好多水氣,有咩方法解決?

係毅成買左high peak Siskin 用左幾次,好保暖(焗 )同埋熱又好凍又好,營入面好多水氣,有咩方法解決?

佢冇透氣位?

佢冇透氣位?

有呀,但早幾日去,營入面都係好濕

佢冇透氣位?

去ikea 買個29蚊既蠟燭燈台掛營頂 可以令營裡面乾燥d
之所以keep住濕係因為營外營內空氣唔對流👍
呢樣死症黎 係營既設計上問題
無得係營上面去解 靠外面啦🌞👍

佢冇透氣位?

營頂既意思係營外面定入面?

營頂既意思係營外面定入面?

當營燈咁掛

Helinox Chair One
新果張 Zero 仲輕,但好似賣哂

500g 真喺好鬼輕,不過真喺唔見有,巴打點睇 chair one mini, 會唔會同one 差好遠?

體坐over 120磅/高過180/pat大既 最好都係唔好買

但真係好輕 我拎住張兩張chair zero個感覺同拎一張chair one 差不多😂

喺因為佢個座位整細咗?
其實淘寶有冇 露營背包 係值得比錢買又冇伏
AIM 55-70L
救指教
唔想係出面買到太貴 因為其實一年去露營次數唔係真係話好多
AIM 55-70L
救指教

香港 in-way

https://detail.tmall.com/item.htm?id=541455423735&toSite=main
岩岩睇中左呢個
AIM 55-70L
救指教

香港 in-way

https://detail.tmall.com/item.htm?id=541455423735&toSite=main
岩岩睇中左呢個

有fd用緊,算ok

GOOD 遲下買!

喺因為佢個座位整細咗?

偷左布 同埋對比起chair onw骨位都窄左
各位大大好🙈
想問下係咪有大大買咗nh海比?
想知用後感🙇🏻
各位大大好🙈
想問下係咪有大大買咗nh海比?
想知用後感🙇🏻

買左,未到

好我等巴打🙈
有無巴打可以答我如果想一個人三日兩夜露營要帶幾多L嘅背包

利申:對食無乜要求,飽肚就得

買左,未到

好我等巴打🙈

冇咁快用 最快都要新年後果d日子

好😂甘我再諗諗先😢

好我等巴打🙈

好😂甘我再諗諗先😢

甘你老母咩

好😂甘我再諗諗先😢

甘你老母咩

x12
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞