[露營JJ] 等我開第一個露營post

1001 回覆
62 Like 0 Dislike
有冇巴打諗住買snowpeak個隻鈦匙羹

有無巴打去過浪茄/大浪西露? 想問下係咪用沙釘會好啲? 有無咩釘係沙灘用穩陣啲?

諗住下星期去浪茄

做乜你地咁鐘意沙灘露營
一黎多蚊,二黎搞到成營都係沙,三黎個營底好快收皮

影相靚 thanks巴打
有冇巴打去過蒲台島

我去過,勁大風
早兩日係灣仔西 有班仆街成3點幾仲玩緊game嘈到仆街
想搵個少人d既地方
但太高難度自己又未必搞得掂
身邊冇朋友鍾意露營
好想露營但自己得個睡袋連營都冇加上得自己一個

試過自己一個去塔門露一晚
利申:絲
依家愈嚟愈多人去露營
攪到 好多營地都變集中營
都唔緊要
D人 仲愈來愈低汁 走果時就一地垃圾
留名入group
Id:ashleyhahaha
依家愈嚟愈多人去露營
攪到 好多營地都變集中營
都唔緊要
D人 仲愈來愈低汁 走果時就一地垃圾

依個真 多謝新假期
留名
上次去正左個榨菜牛肉煲仔飯 好正
有冇巴打去過蒲台島

我去過,勁大風

到時連蒲台島都淪陷埋你就唔會咁講

舅父
蒲台未必。要行一段時間,補給又遠,未必會多人既!!(希望)
有冇巴打去過蒲台島

我去過,勁大風

想搵個少人d既地方

灣仔呢啲密集式營地就算左3,4點先有得靜架啦
Btw灣仔南依家咩環境?

有group Post左草皮已經鋪返好
有冇巴打諗住買snowpeak個隻鈦匙羹

呢隻on9野夠就夠曬貴,貴到連雞翼都吉唔到,如果真係想買呢種spok建議買有隻啲齒長身少少

同意,呢啲兩用叉匙,飲湯又漏,叉野又跌,不如直分開買。
有無巴打會帶隻狗去露營 養左隻狗兩年 行山就有 今年想試下露營

感覺佢會好開心
帶佢去啦

見人帶過2隻狗露營 好正
對方gear好足 好悠閑 見佢同情人係天幕下攬住狗仔睇風景
終於有露營post,身邊無咩朋友去,好慘呀,之前都係打邊爐
有冇巴打去過蒲台島

我去過,勁大風

前兩日去左蒲台了
唔多人,係好撚多人
有冇巴打去過蒲台島

我去過,勁大風

前兩日去左蒲台了
唔多人,係好撚多人

咁就慘lu
想搵個少人d既地方

其實我唔係幫住班仆街,咁你哋一朝早醒咗,煮嘢食又嘈,唔通又要屌你哋咩。

個個人玩法唔同。

嚴仁寬己...自己準備耳塞啦。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞