[露營JJ] 等我開第一個露營post

1001 回覆
62 Like 0 Dislike
想平平地買個長方形充氣枕頭(自動/口吹都得)
行過淘寶同行山舖都係得U型頸枕
有冇好推介?
有冇好推介?

nh again
不過聽講好快漏氣 我啱啱都淘左幾個未到
今晚去露營試新玩具 帶左個大campbag返公司畀同事笑

咁夜去邊露

乜有得唔夜咩🤔
淘寶有冇櫈介紹

Natural Hike 呢隻牌子都掂 淘寶黎講

我買左兩張雜牌,都係百幾蚊,一張坐一次椅面就爛左,一張坐左兩次,d較位橡筋開始鬆,你試下nh睇下得唔得
有冇好推介?

呢個啱唔啱?
淘寶有冇櫈介紹

我買左兩張雜牌,都係百幾蚊,一張坐一次椅面就爛左,一張坐左兩次,d較位橡筋開始鬆,你試下nh睇下得唔得

點播我上淘寶搵唔到Natural Hike

點解我上淘寶搵唔到Natural Hike

點播我上淘寶搵唔到Natural Hike

試下nature hike
我諗緊買咩爐好,Snow peak 隻 GS-100, 定 Soto 隻ST-320 好

咁夜去邊露

乜有得唔夜咩🤔

唔係,想問問下夜入可以去邊,有d地方夜晚好似冇船,夜入淨係試過浪茄

好多呀
最易去咪荃錦坳囉

點解我上淘寶搵唔到Natural Hike

因為我打錯
我諗緊買咩爐好,Snow peak 隻 GS-100, 定 Soto 隻ST-320 好

GS100好用 輕
有冇好推介?

呢個啱唔啱?

thx巴打

$119果個係咪入氦氣

natural hike試下揾先
有冇好推介?

呢個啱唔啱?

thx巴打

$119果個係咪入氦氣

natural hike試下揾先

119係加埋一個0度睡袋嘅價
都話係nature hike, 成日掛住natural high
新手 第一次去就落大雨 想買個4人營 爐 cookset 有冇推介? Budget唔多 盡量平啲
新手 第一次去就落大雨 想買個4人營 爐 cookset 有冇推介? Budget唔多 盡量平啲

要平都係淘寶,營買nature hike, cookset 爐買fire maple, 不過爐最好買個好d, 爆起上黎唔係講玩
補營底

平時大家d營穿左搵咩補?
睇大家買cheap 嘢諗返起以前嘅自己,平買貴用(部分),儲少少錢投資好啲嘅
有高檔少少嘅充氣地蓆想知想要可pm

id: peopleyan

id:Markhoho

Id:WongJay

Id:kahoephotography
睇大家買cheap 嘢諗返起以前嘅自己,平買貴用(部分),儲少少錢投資好啲嘅

慢慢升級都係一種樂趣,雖然最後會洗多左錢
淘寶貨包膠

有d平野質素都唔錯,好似nh呢張蛋巢墊瞓上去都唔差.

慢慢升級都係一種樂趣,雖然最後會洗多左錢
淘寶貨包膠

有d平野質素都唔錯,好似nh呢張蛋巢墊瞓上去都唔差.

我宜家就係洗左好多錢😂🙈我唔係太中意蛋巢墊因為好大舊好阻頂,但平嘢都有好😂我周不時都有淘,btw係咪有telegram grp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞