[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第六版

1001 回覆
98 Like 8 Dislike
喂你地係唔係回朔到無髮女未死既時間呀,係就大家一齊跳喇

係 照跳
反正都係,問哂佢啦
你地是否內訌
你完整嗎
你目標是
皇后
黑甲
火爐
係lo
照問埋黑

之後照同一方法去問埋冇頭髮個個

係 照跳

跳啦 ,但係而家嘅資料係味要重新搵過
琴日冇時間玩
琴日冇時間玩

失控嘅情況係今日晏晝先開始
琴日冇時間玩

失控嘅情況係今日晏晝先開始

一日冇睇
D 資訊量好似仲多過平時有文咁
推左勁多頁
跳丫嘛?跳!

玩家倒視野變白~~~張開眼,無髮女仍然奄奄一息,黑心臟還在尼菲特手中。
—————————————————————————
滅團條件:

以下角色死亡———
尼菲特
雷克斯
牙清
屍人
阿圖
中川

咁成功條件係咩?
滅團條件:

以下角色死亡———
尼菲特
雷克斯
牙清
屍人
阿圖
中川

咁成功條件係咩?

皇后俾你拿走鍋爐?
跳丫嘛?跳!

玩家倒視野變白~~~張開眼,無髮女仍然奄奄一息,黑心臟還在尼菲特手中。

眼鏡 白心 呢d拎番哂先
唔比雷克c 搞

拆個口裝去冇髮女

白心 黑心 有咩用

呢度放生咩事
珍石房阿圖入去咁耐都見唔到部機,中川入聖堂找兩次分別找到兩個女神,洗唔洗繼續找直到話冇發現
拆晒橙女神五觀加假牙落無髮度

屍人

無髮女 = 藍髮女
比紫髮搶左D假髮先變左冇頭髮

屍人

屍人把橙女的五官拆下,安裝到無髮女臉上。
她呻吟一聲,眨眨眼睛,對玩家並無敵意,然後眼神婉惜地看着藍髮女神的背影。
有黑白心臟又點
放邊都死
不如一次過將兩個心臟炒埋一碟啦

迷之聲:黑白心冇得混合呀

無髮女嘢都冇講過就死撚左喇,你地當然缺少左好多情報啦

幾時玩死咗……

屍人

無髮女 = 藍髮女
比紫髮搶左D假髮先變左冇頭髮

咁紅髮女發瘋自己剪完頭髮入血池自殘碎屍?

屍人

她呻吟一聲,眨眨眼睛,對玩家並無敵意,然後眼神婉惜地看着藍髮女神的背影。

有古怪

屍人

有古怪

問佢發生左咩事
跳丫嘛?跳!

跳丫嘛?跳!

佢都想得地good ending 係愛呀哈利
叫匠工查吓紫髮外,其他女神的頭髮,係仿真,定真頭髮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞