[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第六版

1001 回覆
98 Like 8 Dislike
角色:尼菲德
行動:把黑色心臟直撚接放入黑甲到
呀屌,鳩玩啦不如
中川,將所有女神放進火爐,並輸入boet指令

依家仲未bad end,我仲救梗你地。

我比你地燒得姐係唔重要/要知道嘅事已經出現左
行動:把黑色心臟直撚接放入黑甲到

黑甲雖然與之共鳴,卻未有空隙塞進去。
呀屌,鳩玩啦不如

要知嘅事實1:頭髮顏色啱,條金就唔會再俾人拆佢頭髮
2:仆街,藍下有紫
迷之聲:你地破壞左某關鍵情報
專心等滅團休息一天好了
其實M底俾左好多提示,但要重睇再諗,做緊野冇咁多時間細味
呀屌,鳩玩啦不如

要知嘅事實1:頭髮顏色啱,條金就唔會再俾人拆佢頭髮
2:仆街,藍下有紫

迷之聲:橙髮女神缺口,其他齊全。
藍髮女神缺口,同時血流披臉
行動:洗滌藍女神
匠師插嘴:嗯....上等的彷生纖維。
他喃喃自語
角色阿清
行動 配上眼鏡重新檢驗充滿屍體嘅東邊房間
尼菲特離線 聯絡神神子相討對策
行動:配上眼鏡與匠師檢驗黑色心臟
好撚想溶咗黑甲佢
行動:洗滌藍女神

玩家以水洗涮被脫下藍髮後變成紫髮的女神。

屍人最細心,逐個部分檢查

但突然弄壞了女神的耳朵,血如泉湧。

「讓我來」
幸得匠師修復,女神原好無缺。

玩家得知可以脫下女神的五官再安裝上去。
角色阿清

good move
好撚想溶咗黑甲佢

一不做,二不休
角色:雷克斯
行動:使用溶槍溶化黑甲

小弟繼續去返工做野
我淨係想睇唔想玩
點解除個假髮都扣3點精神值 係咪痴線
角色阿清

牙清帶上眼鏡,到處都是鮮綠色的血跡,無有意義的情報。

惟她脫下眼鏡後感到刺痛。

因為牆壁經過清洗後像鏡一樣光滑,反射玩家手上射火把光。
點解除個假髮都扣3點精神值 係咪痴線

關鍵情報
尼菲德
脫下 橙髮女神嘅牙
裝上紫髮女神上
角色阿清

但唔係一早洗滌咗啲牆咩 仲係血跡?
尼菲德
脫下 橙髮女神嘅牙
裝上紫髮女神上

人物企位

我咁問得姐係有料到呀
角色阿清

但唔係一早洗滌咗啲牆咩 仲係血跡?

冇錯呀,所以我專登講。多。一。次
牙清 用顯影眼鏡尋找綠色血跡源頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞