[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第六版

1001 回覆
98 Like 8 Dislike
樓M 唔好意思, 錯手禁錯負皮. 我想正皮

可以改

可以改?點樣改?

可以改

可以改?點樣改?

點樣改??

可以改

可以改?點樣改?

點樣改??

同問
利申:皮已正

可以改

依家冇得改啦
今日day off 考慮吓淨間畫柒Mbb嘅角色圖
柒左唔好屌

可以改

樓豬意思係屍人出場既份量可以改呀

樹巴好多怨念

可以改

樹巴好多怨念

屍人做好心理準備
下一更就會慘死地精親衛隊刀下

可以改

你仆街喇 方丈好撚小氣
就算負皮都唔好認頭丫嘛
柒尼派夠膠未
入副本之前又唔問清楚有d 咩要注意
到入到去先問要打d 咩先話早知唔用重甲
控兵又要交比人
個故成長得最少真係柒尼
就連柒柏都成長得多過佢
成日話要做埋六口個份
但佢連六口一成都冇
佢好就好在多勁人幫到佢手
佢就係等carry 個d 妹子黎

我唔係咁睇
佢果斷跟提示入㙮 俾着以前實會聽隻地精講完全句再慢慢諗 分分鐘俾屍海包圍累死幾個人 唔會好似依家咁零傷亡
而且又識係實戰放權(留意 唔係第一次) 以會長為標準既領盜 執行 決斷力佢算合格
以成長計佢算全面 唔好話叫松美帶兵 佢依家連神神子都管唔住 見返卡斯特果陣佢仲做緊真心膠

不過地精咁強調魔法 佢帶成班物攻高層係咩玩法

語重心長
留個名先

可以改

樹巴好多怨念

屍人做好心理準備

入雪櫃

可以改

樹巴好多怨念

屍人做好心理準備

入雪櫃

對唔住樓M, 念在我正皮左咁多POST. 係我錯手禁錯.. 手下留情.

死的話我希望係精盡人亡
柒尼派夠膠未
入副本之前又唔問清楚有d 咩要注意
到入到去先問要打d 咩先話早知唔用重甲
控兵又要交比人
個故成長得最少真係柒尼
就連柒柏都成長得多過佢
成日話要做埋六口個份
但佢連六口一成都冇
佢好就好在多勁人幫到佢手
佢就係等carry 個d 妹子黎

我唔係咁睇
佢果斷跟提示入㙮 俾着以前實會聽隻地精講完全句再慢慢諗 分分鐘俾屍海包圍累死幾個人 唔會好似依家咁零傷亡
而且又識係實戰放權(留意 唔係第一次) 以會長為標準既領盜 執行 決斷力佢算合格
以成長計佢算全面 唔好話叫松美帶兵 佢依家連神神子都管唔住 見返卡斯特果陣佢仲做緊真心膠

不過地精咁強調魔法 佢帶成班物攻高層係咩玩法

已經進步左嫁啦 好過淨係做廢青係度鳩喊啊
帶小隊同軍團完全兩回事
要慢慢學識權力下放 相信你既隊友

規模愈大 愈要相信其他幫你帶隊既隊長
唔係通信一慢就gg

今個副本 個個都諗住打喪屍仔打到尾 無諗過要打大佬

可以改

樹巴好多怨念

屍人做好心理準備

入雪櫃

對唔住樓M, 念在我正皮左咁多POST. 係我錯手禁錯.. 手下留情.

死的話我希望係精盡人亡

應該係嘔死
屍體堆相堆疊 係咪打錯 睇落好怪雞

尼菲特找點話題外散注意力。

樓M成日叫人幫手出圖 我求其畫吓
利申 年半無畫過畫了

利申 年半無畫過畫了

幫手出圖好似有一萬字

利申 年半無畫過畫了

真子?

利申 年半無畫過畫了

幫手出圖好似有一萬字

係咩

利申 年半無畫過畫了

幫手出圖好似有一萬字

係咩

火柴人計唔計

「汶帝奇沒有軍隊嗎?為甚麼不死族能夠攻陷你們的首都?」尼菲特找點話題外散注意力。

分散 +100
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞