[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第六版

1001 回覆
98 Like 8 Dislike
雷克c 好撚柒
角色︰中川小隊某狙手
行動︰搵無人偵察機入房

角色︰牙清
行動︰用狙鏡𥄫下堆屍 or 無人偵察機

想問中川手下有咩職?
留名睇有人送雷克斯去死
角色︰中川小隊某狙手
行動︰搵無人偵察機入房

角色︰牙清
行動︰用狙鏡𥄫下堆屍 or 無人偵察機

想問中川手下有咩職?

好似 大家都冇咩定過位,詳情分組可以參考樹巴個分組
牙清即係開門就見到堆屍,之後條路仲有排行?

好似係東南西北四間房
啲屍距離門口有一段距離

好似係東南西北四間房
啲屍距離門口有一段距離

但係已經睇晒成間房定半路中已經見到堆屍
反正都係,不如直入埋,唔使再浪費時間
有異議就先跟第二個巴打啦
角色:阿圖
行動:直入南門

內有氣息喎
點解唔用偵察機

好似係東南西北四間房
啲屍距離門口有一段距離

我估係睇得半間房,一入房就見一堆屍
可能啲屍入面有機關
我地唔係神神子,唔識得問AI′關鍵字′拿情報

內有氣息喎
點解唔用偵察機

根據呀清個間房,狙手都睇唔哂間房,好有可能派出偵察機會因為太黑而見唔到,所以直接入
我地唔係神神子,唔識得問AI′關鍵字′拿情報

如果神神子係到,根本唔使玩就完美通關
法師用"天洪"幫件甲降溫先OK?
個鍋有抓痕,應該有第二種怪物

間房太黑睇唔晒,我地明明睇過第一季,六口教過,將光暗度調到最亮就睇得好清楚
個鍋有抓痕,應該有第二種怪物

間房太黑睇唔晒,我地明明睇過第一季,六口教過,將光暗度調到最亮就睇得好清楚

m底會話新世界新設定
同埋m底已經有好多第一季嘅野唔記得

好似係東南西北四間房
啲屍距離門口有一段距離

我估係睇得半間房,一入房就見一堆屍
可能啲屍入面有機關

咩死都未知
矮人屍

照計大殿都係因為屍化病先搞成咁?
本來就冇話三男一女會係晒到
另外牙清嗰堆屍係咩嚟

如果原本呢個殿應該得四僕同「皇后」
睇嚟依家多咗堆屍同隻重甲

我估本身堆屍應該係煉金工人
然後重甲入面友應該死咗(幽魂嘅哭聲)

體力跟防禦力如常
大部份攻擊無效
大部份防禦無效
善用手上資源

我覺得冇必要開技打任何嘢
攻擊同防禦無效,冇明確指示應該都唔駛打怪
應該係以機關為主
防禦無效,應該好似之前冇得用重力異常過關咁
純粹係唔想你用啲防禦嚟硬闖陷阱機關

手上資源暫時得化學槍同酸彈
睇嚟搜集資源並加以使用會係重點
情況有啲似密室逃出 game
所以中間個鍵盤應該最後用嚟拎走個火爐!?
角色:尼菲特
行動:治療雷克斯及與雷克斯同行

角色:雷克斯
行動:打開鍋爐
角色︰屍人
行動︰搵幾條友摷下嗰兩條屍
搵啲魔法師 standby,如果條屍郁就用冰牢固定

角色︰尼菲特
行動︰八下平時有咩人會出入呢間房,菲力佢地有冇入過嚟,識唔識嗰三隻男僕

送雷克斯去死

送雷克斯去死

我都係咁諗,本身都想送佢死,但一死團滅M底就唔出文

送雷克斯去死

咁多位 咁多位 有三次機會團滅,可以盡情送佢去死兩次

送雷克斯去死

唔醫佢, 每round -5%, 好快搞掂

送雷克斯去死

你又有道理
我認真㗎
雷克斯依度應該最厚血
有尼克特喺度應該無咁易死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞