賣咗十年眼鏡,您問我答(4)

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
Thom Browne $6xxx 值唔值

有幅711
幅眼鏡真係幾輕。但硬係覺得眼鏡右邊既腳特別貼住個頭,唔知係咪特登。鼻樑位帶完都係一定會有印,定唔知本身係我有問題

位置問題,有得較,唔嫌遠我可以幫您較
已經決定左星期六上大陸jins配

大陸

香港有冇推介

就嚟開zoff
太古城
新界西可找我

太古城邊間無追POST

太古城Zoff, UA樓下
P.s. 喺附近做,都留意緊會點影響呢區眼鏡店嘅生態

太古城附近有一牌開嘅舖?

再講同開名有咩分別
係一牌開嘅,不過呢位一牌唔止開咗一間
其實巴打知唔知隱形眼鏡批發邊到攞度
想做隱形眼鏡生意仔

知,不過無BR應該唔show您
同埋最平一定係同代理開盤
拆家點都貴少少
我成日對電腦手機,而且唔太細心易整花...
應該配咩牌子同型號既鏡片好?配唔配藍光好?
係咪hoya 夠硬浄?
$1000~$5000 可唔可以高中低推薦吓,thanks

巴打咩度數?鏡片越貴越多功能,但用唔用得著一回事
對egg有咩感覺

egg D鏡好易整朦,求抹鏡最有效方法
借問兩隻眼視力差距越黎越大,可以點改善

巴打指視力定度數兩眼分別越來越大?
對egg有咩感覺

egg D鏡好易整朦,求抹鏡最有效方法

可能納米coat做得唔好,用凍清水加一滴洗潔精浸吓先,再沖再抹會好好多
1.6 Hoya 藍光 VG幾錢左右

代理pricelist $1780
1.6 Hoya 藍光 VG幾錢左右

代理pricelist $1780

配左$1100 係咪差唔多
巴打你行公佣定私佣?工作氣氛如何?會唔會搶單?
想做隱形眼鏡生意仔

請個牌
我帶你入行
想做隱形眼鏡生意仔

拆家點都貴少少

絕對反對無牌去開一間賣con店
雖然暫時法例執得唔緊
副眼鏡配左2個月左右
今日發覺左邊托鼻個個野甩左
有無得另外買,我在egg配的
副眼鏡配左2個月左右
今日發覺左邊托鼻個個野甩左
有無得另外買,我在egg配的

唔番去egg叫佢配番?
係咪hoya 夠硬浄?

得百幾度近視,大約五十散光

但成日對電腦手機,而且唔太細心易整花...
已經決定左星期六上大陸jins配

大陸

香港有冇推介

就嚟開zoff
太古城
新界西可找我

太古城邊間無追POST

再講同開名有咩分別

B字頭
想做隱形眼鏡生意仔

拆家點都貴少少

絕對反對無牌去開一間賣con店
雖然暫時法例執得唔緊

法例唔止唔緊,直頭係無法例
係咪hoya 夠硬浄?

求指點
做野多數都曬想戴太陽眼鏡 但我有近視又唔戴con 唔想2副鏡换黎換去同用全視線
有無咩推介
利申: 粗戴同幾大汗 近視ard 200度

唔嫌老土嘅話用flip clip啦唯有

係咪有d用磁力吸住
做野多數都曬想戴太陽眼鏡 但我有近視又唔戴con 唔想2副鏡换黎換去同用全視線
有無咩推介
利申: 粗戴同幾大汗 近視ard 200度

唔嫌老土嘅話用flip clip啦唯有

係咪有d用磁力吸住

有隻叫caesar clip on, 啱曬薄框眼鏡

香港有冇推介

就嚟開zoff
太古城
新界西可找我

太古城邊間無追POST

再講同開名有咩分別

B字頭

我就係喺巴打度配鏡嘅
係咪hoya 夠硬浄?

求指點

百零近視50散光,不需要1.67,1.74,1.76
需要防花較強的鏡片
最基本嘅一對正廠Hoya VG 鏡片已足夠
需要擋藍光功能嘅, 可考慮VG Blue

真係想錢多嘅,可以試吓個人化設計同精密研磨鏡片例如Zeiss Drivesafe(鍍膜有擋藍光功能兼改善低光環境景物清晰度)或者Nikon Seemax (以有效鏡大作修正)

https://www.hoya.com.hk/en/news.php?id=41

https://www.zeiss.com.hk/vision-care/zh_hk/zeiss-products/drivesafe-lenses.html

http://nikon-lenswear.com/products/single-vision-lenses/seemax
巴打你行公佣定私佣?工作氣氛如何?會唔會搶單?

公司玩Team Work,好融洽
係咪hoya 夠硬浄?

求指點

整個平靚正新版防藍光已經好正
zoff 係咪一律都用 seiko 鏡片?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞