賣咗十年眼鏡,您問我答(4)

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
借位做吓雞仔媒人,無錢收的:

有地方搵part4, 單牌

另外我公司都搵緊Part 1

薪酬待遇我一概唔知,純粹幫朋友問吓

你公司出名搵一仔入股

應該唔難搵

Part4 加哂價
一工1200up

Part1一工幾多

上次我個fd 開我1800

嘩....幾多個鐘?
門外漢一問
想換眼鏡應該平框貴鏡?
自己想配副rayban 應該邊到買最抵
或者有無啲半框眼鏡既牌子推介 thx

唔好太極端,
鏡片其實真係睇度數,可以先計總budget再減鏡片價格來考慮鏡架
鏡片有咩功能選擇可以追po,亦可以比度數大家一齊研究吓
巴打,想問下隱形眼鏡邊隻平?

有樣嘢都係con字頭,一樣貼身,一樣要睇合唔合自己
兩樣嘢另一個共通點就係合身比價格緊要
Contact lens有樣好,就係合適與否可以搵視光師判斷
借位做吓雞仔媒人,無錢收的:

有地方搵part4, 單牌

另外我公司都搵緊Part 1

薪酬待遇我一概唔知,純粹幫朋友問吓

你公司出名搵一仔入股

應該唔難搵

Part4 加哂價
一工1200up

Part1一工幾多

上次我個fd 開我1800

嘩....幾多個鐘?

12-8
巴打 如果本身500度近視 100視散光
想配雙非球面 全視線 1.6 (定1.67比較好?)
岩岩問左某大鋪 HOYA 1.6全視線茶色單非球連AGNES B框 $4300(折左)
有冇比人水到? 雙非球面咩牌子比較好? 大概咩價位?
唔該!!
岩岩問左某大鋪 HOYA 1.6全視線茶色單非球連AGNES B框 $4300(折左)
唔該!!

同埋聽個SALES講HOYA有自家變色 平多少少 功能冇分別
點睇
唔該!!

可pm我
而家hoya做緊驚喜價

框就有型號都拿到
唔該!!

可pm我
而家hoya做緊驚喜價

框就有型號都拿到

連登好似冇PM功能
TG: pe4569

真係好正
已經決定左星期六上大陸jins配

大陸

香港有冇推介

就嚟開zoff
太古城
新界西可找我

太古城邊間無追POST

太古城Zoff, UA樓下
P.s. 喺附近做,都留意緊會點影響呢區眼鏡店嘅生態

your Telegram?
已經決定左星期六上大陸jins配

大陸

香港有冇推介

就嚟開zoff
太古城
新界西可找我

太古城邊間無追POST

你想買眼鏡我銅鑼灣都有介紹[/s]
想問下

面型下巴腫腫地雙下巴

配咩框可以睇上去無咁腫?
想問下

面型下巴腫腫地雙下巴

配咩框可以睇上去無咁腫?

大方

大陸

香港有冇推介

就嚟開zoff
太古城
新界西可找我

太古城邊間無追POST

你想買眼鏡我銅鑼灣都有介紹[/s]

點聯繫巴打你?
我tg: https://t.me/Gnowoel
視光師巴打有冇做埋CON
視光師巴打有冇做埋CON優惠

因為想兩樣都配
一般眼鏡鋪加幾舊水個d其實係咪垃圾大陸鏡片
想買靚少少眼片應該去邊度買冇伏 貴啲都得
視光師巴打有冇做埋CON優惠

因為想兩樣都配

Tg me
想買靚少少眼片應該去邊度買冇伏 貴啲都得

比個牌子型號我報價

幫巴做個隻1.67雙非
都係千鬆
日本造

睇吓加幾多嚿有咩鏡啦,加6嚿都可以比對Hoya 1.5非球面您

睇吓加幾多嚿有咩鏡啦,加6嚿都可以比對Hoya 1.5非球面您

筆直2000-3000有咩選擇 唔想戴壞眼

筆直2000-3000有咩選擇 唔想戴壞眼

好好筆直啦
做埋藍光都夠哂
前題係你幾度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞