賣咗十年眼鏡,您問我答(4)

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
me應該帶咩眼鏡

咩資料都冇好難幫你

條J 20.2213cm

有冇生痔瘡

生到個咀都有
近視太陽眼鏡冇反光面 係Egg做 1300蚊 算唔算貴 我見淘寶好似幾夠水有同款
近視太陽眼鏡冇反光面 係Egg做 1300蚊 算唔算貴 我見淘寶好似幾夠水有同款

唔係掛
咁貴
我收人300

唔係掛
咁貴
我收人300

巴打有冇賣手作框

唔係掛
咁貴
我收人300

巴打有冇賣手作框

Pm傾
想問防藍光鏡邊隻牌子最好?
Hoya VG如何?
去邊度配眼鏡好

最近想換眼鏡了
去邊度配眼鏡好

最近想換眼鏡了

對上一次係polyvision 配

埋單2千幾

想配返副1000樓下算
上次配眼鏡,用瑞XX,果個人話幫我問有沒有現成鏡,打電話後就話有,之後就計我現成鏡的價錢

請問巴打,這有可能發生嗎? 還是只是生意手法?

800近視, 200散光
600近視, 275散光
上次配眼鏡,用瑞XX,果個人話幫我問有沒有現成鏡,打電話後就話有,之後就計我現成鏡的價錢

左眼真係唔係間間有
但瑞xx 不了
用Hoya la

唔係掛
咁貴
我收人300

近視都咁平?

左眼真係唔係間間有
但瑞xx 不了
用Hoya la

600近視, 275散光<<呢個唔係間間有?
無錯,不了... 果時係驗眼果間配埋,當時佢只貴過本地牌子訂做$100,但仲快花過我之前果啲無牌子
請問Hoya 1.67什麼價錢?要tg 問?
謝謝巴打
巴打

一邊百幾度遠視 一百度散光

另一邊百幾度近視

配Hoya 邊款最好?

剩鏡budget 2000

1.6單非
最多補個藍光
去配眼鏡係咪應該要帶CON?
唔帶眼鏡睇唔清自己襯唔襯
另外想問配CON係咪求其一間配都得?(D牌子來來去去都係個幾個 )

咩度數? 1300蚊做1.67染色都係咁上下價錢出街再折....
戴左副眼鏡睇野視覺矮左
相反無戴會變返高
咁無咩問題?

巴打副眼要較一較,亦有可能是度數問題
不過好多時較完都已經有改善
戴左副眼鏡睇野視覺矮左
相反無戴會變返高
咁無咩問題?

緒定矮

咩度數? 1300蚊做1.67染色都係咁上下價錢出街再折....

大約4-500度 1.61 UV H/C WT 鏡 想問其實同淘寶分別大唔大?
戴左副眼鏡睇野視覺矮左
相反無戴會變返高
咁無咩問題?

緒定矮

😂縮定矮

大約4-500度 1.61 UV H/C WT 鏡 想問其實同淘寶分別大唔大?

淘寶架我絕對無意見
鏡就不了
想問邊到可以維修眼鏡?收錢都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞