賣咗十年眼鏡,您問我答(4)

1001 回覆
10 Like 9 Dislike

其實你女朋友嚟配眼鏡
用番佢度數配一定claim到錢

[quote]

其實你女朋友嚟配眼鏡

[/quot]

老實講
我唔知你叫乜名
[quote]

其實你女朋友嚟配眼鏡

[/quot]

老實講
我唔知你叫乜名

http://www.blis.gov.hk/blis_ind.nsf/b505654fa2fd062b4825647a00339d10/8262d793e2e760ac8825648c0004f0be?OpenDocument
(1) 任何人知道或相信某虛假文書屬虛假,而保管或控制該文書,意圖由其本人或他人藉使用該文書而誘使另一人接受該文書為真文書,並因接受該文書為真文書而作出或不作某些作為,以致對該另一人或其他人不利,則該名首述的人即屬犯罪,一經循公訴程序定罪,可處監禁14年。

(2) 任何人知道或相信某虛假文書屬虛假,而在無合法權限或辯解下保管或控制該文書,即屬犯罪,一經循公訴程序定罪,可處監禁3年。 
[quote]

其實你女朋友嚟配眼鏡

[/quot]

老實講
我唔知你叫乜名

http://www.blis.gov.hk/blis_ind.nsf/b505654fa2fd062b4825647a00339d10/8262d793e2e760ac8825648c0004f0be?OpenDocument
(1) 任何人知道或相信某虛假文書屬虛假,而保管或控制該文書,意圖由其本人或他人藉使用該文書而誘使另一人接受該文書為真文書,並因接受該文書為真文書而作出或不作某些作為,以致對該另一人或其他人不利,則該名首述的人即屬犯罪,一經循公訴程序定罪,可處監禁14年。

(2) 任何人知道或相信某虛假文書屬虛假,而在無合法權限或辯解下保管或控制該文書,即屬犯罪,一經循公訴程序定罪,可處監禁3年。 

當然唔係叫佢犯罪啦
[quote]

其實你女朋友嚟配眼鏡

[/quot]

老實講
我唔知你叫乜名

當然唔係叫佢犯罪啦

我只係想表達
其實從來個客叫咩名
我地都係唔知
除左用醫療劵個d
我覺得我地隨時都係幫凶
Ching
我想揀ray ban chris類型嘅眼鏡
請問有冇咩平d嘅介紹
想配埋近視~200度
另外想知偏光鏡推薦邊款(普通用
巴打點睇木地手造眼鏡?
Ching
請問有冇咩平d嘅介紹
想配埋近視~200度

Tg 我詳談
巴打點睇木地手造眼鏡?

木造無得調較
鼻托有青苔係咪無得救?
試過連鏍絲都鬆開埋去洗,但好快又生返晒出黎

下次換眼鏡點樣可以防止生青苔?
我見RAY BAN果D鼻托無鏍絲,係咪會好少少?
鼻托有青苔係咪無得救?
試過連鏍絲都鬆開埋去洗,但好快又生返晒出黎

下次換眼鏡點樣可以防止生青苔?
我見RAY BAN果D鼻托無鏍絲,係咪會好少少?

直接換新托
依排想換眼鏡,係唔係有巴打做眼鏡舖

大西北可找我
銅鑼都有介紹

樓主就康怡
其實眼鏡布需唔需要洗?
巴打點睇木地手造眼鏡?

木造無得調較

sorry想問本地手造眼鏡先岩
巴打點睇木地手造眼鏡?

木造無得調較

正啊
Emily 個隻係香港之光
其實眼鏡布需唔需要洗?

必要
Ching
請問有冇咩平d嘅介紹
想配埋近視~200度

Tg 我詳談

點加你tg
巴打點睇木地手造眼鏡?

木造無得調較

正啊

光影手造呢?
其實眼鏡布需唔需要洗?

必要

多謝解答!
其實眼鏡布需唔需要洗?

必要

多謝解答!

買塊質素好少少仲要
巴打點睇木地手造眼鏡?

木造無得調較

正啊

光影手造呢?

收費比較貴
但個人化

平民港產幾舊水性價比首選emily
巴打點睇木地手造眼鏡?

木造無得調較

正啊

光影手造呢?

收費比較貴
但個人化

thx巴打 搵日上去望望先
巴打點睇木地手造眼鏡?

木造無得調較

正啊

光影手造呢?

收費比較貴
但個人化

thx巴打 搵日上去望望先
旺角有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞