賣咗十年眼鏡,您問我答(4)

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
點睇香港開左ZOFF
點睇香港開左ZOFF

太古其實無咩公司做套餐,其實多個選擇真係好事,多個老闆請人,拉高D人工,對我呢d低層同事直頭有著數啦
金子,lindberg,mykita呢啲香港分別係邊個代理商?其實做品牌代理可以賺幾多?
金子,lindberg,mykita呢啲香港分別係邊個代理商?其實做品牌代理可以賺幾多?

三個都係自己做返,除Mykita 香港有公司外其餘兩間都要同佢地嘅海外分部聯絡,做代理要比數期零售商仲要有銷售/售後支援,都唔係易做
想大家俾下意見 試左yellows plus simon同madness x h fusion 2副都幾鐘意 之前幾副都係眉架所以想試下新野帶h fushion 但係配埋鏡要差唔多6千 其實yellows plus料靚d定h fushion靚d
想問下配hoya鏡 1.67 大約幾錢
500近視100散光
巴打如果4.75 100度散光配.16 定1.67憶較好 唔該哂~
500近視100散光

面價1850
巴打如果4.75 100度散光配.16 定1.67憶較好 唔該哂~

1.67
500近視100散光

面價1850

如果買左框配埋鏡
巴打價大約加幾多
500近視100散光

面價1850

如果買左框配埋鏡
巴打價大約加幾多

Tg
新手一問,hoya 鏡有rx有咩分別

sph -8 cyl -2 axis 200 要hoya vg 1.67 單非鏡連框,budget $2500 夠唔夠
新手一問,hoya 鏡有rx有咩分別

sph -8 cyl -2 axis 200 要hoya vg 1.67 單非鏡連框,budget $2500 夠唔夠

直上174
想大家俾下意見 試左yellows plus simon同madness x h fusion 2副都幾鐘意 之前幾副都係眉架所以想試下新野帶h fushion 但係配埋鏡要差唔多6千 其實yellows plus料靚d定h fushion靚d

Yellows plus for sure
樓主
想問ic berlin框來貨大約幾錢?
成副連鏡我買左三千幾(2年前)
來緊仲會買多副

Ic Berlin 呢幾年貴咗好多,又多高彷

有客問如果做度數可唔可以做返接近原裝Demo咁平,結論係即使遠視漸進,只要鏡種合適,一樣可以
Budget 1K-2K
近視應該250度左右,希望長戴(上-副帶左6年)
純粹配鏡片,有無邊種推薦
樓主
想問ic berlin框來貨大約幾錢?
成副連鏡我買左三千幾(2年前)
來緊仲會買多副

Ic Berlin 呢幾年貴咗好多,又多高彷

巴打 請問點樣分高彷

Hoya 一流
平有平配
三百元開跳

Hoya 一流
平有平配
三百元開跳

300都有hoya?
係咪去普通d連鎖眼鏡舖配就ok?
係名店眼鏡買左副眼鏡 架連鏡(佢話抗藍光) $680蚊
想問下各牌子MIJ鏡片通常去到咩價位?有冇型號介紹, 係咪真係清好多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞