【翻譯】短篇日本怪奇物語(二)

1001 回覆
654 Like 10 Dislike
lm
上番熱門
push!
每日一推

我都試過細個個陣唔識嘢 跨過人地神主牌
然後下晝踢波立即被ban中條j
利申好彩仲用到

好彩冇斷到

終於追完 舊po睇到而家
支持
俾個廣告嚇親 岩岩睇完無頭
樓主加油
pish
倒數嗰個真係唔知想點
完全無提示倒數緊啲咩 唔太寒
如果係facebook 度見到可能會寒啲

一般都會諗係死亡

可能係全世界夾埋俾個生日surprise佢呢

其實諗下佢嘅死嘅方式係咩有排諗[img]assets/faces/mf/sosad.gif[/img]

第三天早上 新聞報道:「昨夜傍晚約7時 有一名男子墮軌 後被火車輾過 當場死亡 經警方調查後並無可疑 列為意外。」

巴打可以幫手寫埋落去!

個故唔夠刺激我就會加料

細個果陣老母教落係草叢小便記得講句唔該借借
然後吐啖口水先好行開

再吐啖口水係咩意思?

我都唔知 老母又冇講
細個唔識野咪照做

d阿叔阿伯去尿兜都一定要吐痰...

地藏嗰篇我以為會好似洋娃娃嗰篇潮文咁

係咪上網拍賣自己果篇?
果篇好痴線
倒數嗰個真係唔知想點
完全無提示倒數緊啲咩 唔太寒
如果係facebook 度見到可能會寒啲

一般都會諗係死亡

可能係全世界夾埋俾個生日surprise佢呢

其實諗下佢嘅死嘅方式係咩有排諗[img]assets/faces/mf/sosad.gif[/img]

第三天早上 新聞報道:「昨夜傍晚約7時 有一名男子墮軌 後被火車輾過 當場死亡 經警方調查後並無可疑 列為意外。」

巴打可以幫手寫埋落去!

個故唔夠刺激我就會加料

好!交俾你喇
(續)

會議過後,我一直躲在公司的後樓梯不知所措。現在是下午五時,我還有兩小時...各位,我該怎麼辦才好?

8PM話得22小時
5PM唔係得返1小時咩

心水清!
上番熱門
push!

一上熱門負評就好似多左
上番熱門
push!

一上熱門負評就好似多左

巴打正面d啦
300幾400個正皮 負皮先得嗰幾個

係咪上網拍賣自己果篇?
果篇好痴線

個篇好好笑,靠隻鬼娃娃發達
上番熱門
push!

一上熱門負評就好似多左

巴打正面d啦

我真係太介意啲負面野

係咪上網拍賣自己果篇?
果篇好痴線[img]assets/faces/mf/sosad.gif[/img]

我以為主角起身會見到地藏個頭係隔離 跟住無限loop 掉完又再返嚟

係咪上網拍賣自己果篇?
果篇好痴線

啲發達大計潮文好好笑~

係咪上網拍賣自己果篇?
果篇好痴線[img]assets/faces/mf/sosad.gif[/img]

我以為主角起身會見到地藏個頭係隔離 跟住無限loop 掉完又再返嚟

個地藏會好慘
俾人掉咁多次
支持
上番熱門
push!

一上熱門負評就好似多左[img]assets/faces/mf/frown.gif[/img]

巴打正面d啦

我真係太介意啲負面野[img]assets/faces/mf/cry.gif[/img]

得6個負皮 好少啦
btw 你講完話介意之後就會有小學雞特登俾負皮架喇
pish
上番熱門
push!

一上熱門負評就好似多左[img]assets/faces/mf/frown.gif[/img]

巴打正面d啦

我真係太介意啲負面野[img]assets/faces/mf/cry.gif[/img]

得6個負皮 好少啦
btw 你講完話介意之後就會有小學雞特登俾負皮架喇

正負比例相距咁大已經叫好好喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞