[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#117 HDR mon 最好OLED,Mini LED狗也不屌

963 回覆
1 Like 6 Dislike
係,以為會幫你比埋shipping, 宜家未必了
以前
想問如果而家淘完Mon,如果要維修,拖過關仲要唔要比税?
不嬲退足,你咁驚咪買行貨,預咗俾人撚狗
直接express shipping寄隻新嘅俾你, 到咗先寄返去都煩咁冇得講啦,退貨就寄DHL第二日到美國,3日內退返落信用卡,live chat又得email又得,影張shipping invoice send過去都嫌煩,咁做人都幾煩下,香港有啲垃圾代理連電話number都冇,你多多幫襯
價錢差唔多實買行貨架
講緊AMAZON退大件野仲煩過買行貨比代理搞 唔知驚乜野
你望下上面個巴打啦,換隻mon一個月都換唔到,我寧願俾貴啲都買水貨
咁你咪買水囉 唔知串柒柒做乜撚野
串你咪串你,唔串得?而家逼你買水貨咩?傻閪
弱智白卡佬 幫你老母執骨啦
有啲item有pre paid label, 有啲冇, 冇嘅話都係墊付,一蚊唔使出,好似同個account買得多唔多嘢都有關
想問下 Gigabyte隻FO27Q2有無伏
想買AW3225QF, 豐澤定腦場好?
唔日馬咪上dell官網問最平幾多
唔使,但要提前申報
日馬冇左10%off
想問吓如果買第三代qd oled
應該買邊隻model好?

4k 240hz 32吋
budget 15000 樓下

asus pg32ucdp or pg32ucdm
aorus fo32u2p

定有冇其他推介?thx
你去邊間買? 咩價入手? 用落有冇話邊度要改進?
慳番幾千買MPG321URX upgrade部PC好過
有budget緊係fo32u2p
第時display卡支援dp2.1 uhbr20果陣唔使再換mon
第時display卡支援應該會有廠生產,而家始終冇乜需求
不過50系列出黎先再諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞