[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#117 HDR mon 最好OLED,Mini LED狗也不屌

963 回覆
1 Like 6 Dislike
唔會
你話係禮物就加個紙箱俾你
宜家2k 360hz mon 最勁係咪都係asus 果個
明白ching
我都係用跟機塊布加少少水,打圈咁抹
個mon都好似好麻煩下
唔用一陣就出泡
想問問咁多位喺日馬買aw3225qf既用家
4日前申請完轉保,見今日都未有email就再申請多次
隔左一個鐘就收到email,status寫success,但入返去dell我的產品度睇位置都係日本,封email係咪純粹講佢收到我個申請咁解
2K mon最強=AW2725DF, PG27AQDP有480Hz不過霧面+貴好多
Msi mag 321up
https://a.co/d/amZ4Rcf

依隻係森林賣咁平既?800鎂4k qd-olde應該係市面上最平

除左165hz重有咩伏位?
依隻都係第三代Samsung qd-oled 鏡面?
24寸護眼文書display port邊隻好有冇$1000樓下或1000左右
同MSI MPG 321CURX比係差d咩
咁我又無依個情況wor
仆街,隻asus M2LMTF023303用左3年半就壞
7左,型號係VA27EHE
6799啦,唔知要等到幾時再減
所以都係美馬買最平
放呢兩隻Mon: Alienware AW2521H , Alienware AW3821DW

有冇人有興趣
oled mon 色準係咪好d

執相同打機用 24-27吋 有冇好推介
有冇人用緊philips 隻32吋qd-oled Mon
用緊既覺得如何?
見過實物都幾好,同啲顏色都幾靚,5年保算唔算性價比最高
27" 2K QD-OLED 有邊幾隻揀?
MSI 271QRX QD-OLED
Gigabyte AORUS FO27Q3
Philips 27M2N8500
Refresh rate 睇落全部都係360Hz

有邊隻比較好
同求5年保好吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞