[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#117 HDR mon 最好OLED,Mini LED狗也不屌

963 回覆
1 Like 6 Dislike
正常嚟講自營夜晚11點前落單第二日送到
有排了 停左係前往港澳專線
想問知唔知g8 32 oled 教育價分期幾錢,同如果400蚊回收mon優惠係唔係求其一個mon就得,我有個4k mon冇底座放左係度冇用唔知放唔放到
想送份禮物比細佬筆直2-3k打機用27吋 2k mon 求推介
Why not XG27UCG
京東2499 4K160+1080p320

G8 8386抵唔抵?
霧面OLED要諗清楚
色準又麻麻

有冇師兄想夾
冇DBS 信用卡
我想要個buds 3 pro only,信用卡rebate你拎
點解有Buds 3既?
自己add cart
OLED其實會唔會好熱?
因為用緊ips明顯覺得有熱氣
mpg 274urf qd vs 27gp95u
大家會點揀啊
前晚有巴打貼大陸 xg27ucg 2500 人仔, 即刻京東落單買左隻,剛剛開黎用張rtx 2080 玩diablo4 時 fps 由140→4x-6x ,想問下應該換邊張display 卡先可以keep 到 140 fps 以上?
全部開最高既話4090都冇140fps
唔急既話等5080啦
頂佢
諗咗兩日
想買嘅時候冇貨
咁等5080好了, diablo4 入面個解析度縮放較細d 可以keep 返同用1080p 咁上下畫面同fps , 其他常玩d game 轉左4k 神奇地fps 無咩分別但畫面靚左
隻dell半年就成隻死咗 送咗隻翻新返黎又係壞嘅
想問係我黑定dell換mon真係要換幾隻先得
DELL唔驚啦,有壞繼續換
反正佢保養期幾年
暖暖哋,除非你唔開冷氣
ROG XG27ACG-W / LG 27GS86Q 白
兩者邊個比較好 虛心一問
買第2 隻囉, 哩隻好柒架, 外置火牛, 睇過幾條介紹佢嘅片無一條片提過哩樣野
想問下巴打換既流程係點?
搵dell客服,佢會有人上黎收件,之後佢再寄隻翻新mon到屋企?
教育無得回收mon了
打電話落order, 運輸打黎約時間, 1換1簽名走人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞